Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Kaj smo mi nesrečna dežela. Zakaj imamo mi tole zgoraj, v Latviji pa parado blondink?
(verjetno zato, ker imajo v Latviji blondinke čivave, pri nas pa bulmastife)
blonde weekend ga zmaga!
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Kaj smo mi nesrečna dežela. Zakaj imamo mi tole zgoraj, v Latviji pa parado blondink?
(verjetno zato, ker imajo v Latviji blondinke čivave, pri nas pa bulmastife)
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Bolje dva očeta ali dve mame, kot oče pijanec, ki vsak dan pretepe tebe nato še tvojo mamo....
LP
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Še vedno trdim, da lahko dve lezbijki ali dva gaya bolje vzgajata otroka kot vsaj 50% slovenskih "normalnih" družin.
Bolje dva očeta ali dve mame, kot oče pijanec, ki vsak dan pretepe tebe nato še tvojo mamo....
LP
Citat:
Uporabnik softi pravi:
spet bedne fore
velika večina [censored]čina in lezbejk je skuliranih, normalnih
pri normalnih..je veika večina nenormalnih
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Razlika je v tem, da pri posvojitvi greš skozi en kup pregledov, tako da verjemi da se dela huda selekcija, tudi potem se otroka "nadzira" s strani pristojnih služb. Medtem ko se dva klošarja dol dajeta na klopci v parku in naredita otroka.
Kateri otrok bo na boljšem? Pri dveh istospolno usmerjenih, ki sta bila pri psihiatru, psihologu, socialni, in sta dokazano primerna, kot pa dva pijančka, ki sta se imela tisto noč rada ???
A vidite kje je razlika? Nevem zakaj vsi mislite da so istospolno usmerjeni vsi taki kot na tej paradi ponosa, taki sploh nimajo namena posvojiti otroka......
LP
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Meni ni jasno predvsem kako si uspel priti do dohtarske diplome. Obstaja samo ena razlaga, ker IQ verjetno nimas nizkega, namrec, da si jalov in vsled frustracij udrihas po ostalih normalnih ljudeh, ki jih za razliko ob tebe obdaja se nekaj zdrave pameti. Ti je namrec ne premores vec. Grozovite neumnosti pises in naravnost zalis ostale, spet bom rekel normalne, ker odkriti pedri to niso/niste.
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Razlika je v tem, da pri posvojitvi greš skozi en kup pregledov, tako da verjemi da se dela huda selekcija, tudi potem se otroka "nadzira" s strani pristojnih služb. Medtem ko se dva klošarja dol dajeta na klopci v parku in naredita otroka.
Kateri otrok bo na boljšem? Pri dveh istospolno usmerjenih, ki sta bila pri psihiatru, psihologu, socialni, in sta dokazano primerna, kot pa dva pijančka, ki sta se imela tisto noč rada ???
A vidite kje je razlika? Nevem zakaj vsi mislite da so istospolno usmerjeni vsi taki kot na tej paradi ponosa, taki sploh nimajo namena posvojiti otroka......
LP
Zakaj vsi zagovorniki toplovodarskih druzin zmeraj za primerjavo jemljejo heteroseksualne iztirjence.
Boljse toplovodarski zakon kot dva pijancka, boljse toplovodarski zakon kot pa da oce pretepa, boljse toplovodarski zakon kot mati narkomanka...
To ze malo smrdi po goebbelsu.
Naj se primerjajo enaki okviri.
In zmeraj je edina tema vzgoje otrok to ali bodo tepeni ali ne. Mislim psihologija odrascanja otroka od njegovega rojstva je se kaj druga kot to da dejansko ima starse.
Citat:
Ove, 2011. godine, slavimo naših prvih deset – jer i buduænost je naša.
Naša borba i otpor svakom fašizmu, nacionalizmu, rasizmu, mačizmu, heteroseksizmu i nasilju nije završena. Pred nama je desetljeæe - naših drugih deset – zrelosti, rasta i novih pobjeda.