Par vprašanj - tušmobil

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Tu ti pa žal nemorm pomagat...
rolleyes-1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Paketa z neomejeno uporabo GPRS pri Tušmobilu še ni. Obstojajo le paketi z zakupi določene količina prenosa podatkov preko GPRS.

L.p.

Ogo

Ja, to že vem. Ampak GPRS z zadnjimi zdihljaji zmore preko 100 kb/s, kar je nesprejemljivo. Mobitelov HSDPA/HSUPA šiba do 7,2 Mb/s, kar je nekaj 10-krat več, obenem pa je na voljo še unlimited, ki dejansko dela kot je treba.

Ker vem da ste bilzu Tušu me je torej zanimalo, če se že kaj ve, kdaj bo vsaj 3G internet ponudil tudi on. Any hints?

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Unlimitedly limited GPRS.
smile-1.gif

Kot v restavraciji "All you can eat for 5 EUR", na mizi pa samo en sendviček.

Ogo

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
Verjetno to, kar vidi že cela Slovenija., tam na Šmartinski pa očitno noben - nedelovanje Simobilovega GPRSa.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kdo je rekel da ne vidi? precej dobro vidi in precej se dela na tem ni pa čez noč kar verjetno že sam veš,... težko pa mi to očita en z vege ups tuša,...

l.p. b

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
He, kaj potem prodajate nekaj, kar nimate? Prodajajte rajš hamburgerje, saj mate stručkota za to.
smile-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
kdo je rekel da ne vidi? precej dobro vidi in precej se dela na tem ni pa čez noč kar verjetno že sam veš,... težko pa mi to očita en z vege ups tuša,...

l.p. b

Mi zaenkrat ne prodajamo unlimited GPRSa. Tudi nekih giga paketov ne. Poznamo tehniko in vemo, kaj si za določen trenutek lahko privoščimo.
wink-1.gif

Ogo

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
borovnica, oprosti nimam načeloma nič proti si.mobil-u, ampak da ponudite neomejen prenos podatkov in da sredi Ljubljane pet ljudi testira to, hitrosti so pa kljub temu, da je signal poln in da se zraven bohoti napis HSDPA porazne, takorekoč malo nad dial-up povezavo? No, to je pa milo rečeno smešno, če ne že žalostno :| Najbrž mi ni potrebno razlagat, da so po parih dneh testiranja vsi vrnili tisti usb modem...

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
Glavno, da je ikona HSDPA. Linki baznih postaj pa enaki kot prej.
Sej to je glih ista razlika kot hamburger s sezamovim posipom ali brez.
smile-1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Da bi stvar delovala kot bi morala bi Si.mobil moral najprej zagotoviti vsaj 50-60% pokritost signala z UMTS HSDPA . Nato bi vsem uporabnikom za obdobje npr 3 mes ponudil brezplačno brskanje in prenos podatkov šele potem pa startal akcijo z UNLIMITED DATA paketi kot so zdaj na razpolago . Pri tem bi stranke same testirale omrežje v promocijskem obdobju -Si.mobil bi videl kako omrežje deluje in bi lahko pred uvedbo neomejenega paketa nastavil omrežje da bi vse delovalo kot mora.
Ker pa tega ni naredil in je štartal z tako ponudbo kot je ima zato zdaj posledice .
uf-1.gif

Razočarane stranke in veliko vrnjenih HW naprav .
bonk.gif

Drugače pa vsak opreater naj najprej preveri kaj lahko ponudi in kako bo delovalo .
Naročniki imamo raje delujočo stvar pa tudi raje plačamo več € kot pa površno izdelan produkt ki ne ponuja dobre uporabniške izkušnje.

lp
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
Dosti bi naredili, če ne bi prepustil, da mu skoraj vsi tehnični strokovnjaki uidejo, firmo pa vodita prodajalec hamburgerjev ter njegov pomočnik strokovnjak za podmazovanje smuči.
S takim vodstvom za krmilom SiMobila, se konkurenci samo še smeji. Samo čakat morajo, da poči omrežje po celi črti in poberejo stranke, ko se to zgodi. No, GPRS je že hin, GSM del pa je že umiral tale vikend.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Sem ravnokar testiral, sms zgrešeni klic deluje in to odlično!

Ne pretiravaj. Ta storitev ali deluje ali pa ne. Kako lahko deluje odlično?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Sem ravnokar testiral, sms zgrešeni klic deluje in to odlično!

Ne pretiravaj. Ta storitev ali deluje ali pa ne. Kako lahko deluje odlično?

Ni glih tako.. hotel sem povedat, da sem se poklical iz treh različnih številk, zaporedoma brez presledka in ko sem vključil telefon, sem dobil sms o vseh treh zgrešenih klicih v pičlih petih sekundah. Torej zame deluje odlično in to je to.