Panasonic plazma G30

kacajdr

Pripravnik
2. okt 2007
158
0
16
Kranj
Lanska serija G20 je bila zelo hvaljena, letošnja G30 je baje še boljša.
Ima kdo prvoosebne izkušnje?

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Lanske ne poznam. Imam letošnjo.
Izkušnje so zaenkrat dobre...
Pričakujem še boljše čez kakih 100 ur
wink-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Moja tudi dela super.

Edini problem je , ker se mi noče povezati na LAN preko vtičnice v zidu. Če dam direkno kabel v ruter pa dela. Pa če v isto vtičnico z istim kablom povežem PC tudi dela. Sam se ne sekiram, ker itak uporabljam htpc, za sw update pa potegnem kabel.

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Moja tudi dela super.

Edini problem je , ker se mi noče povezati na LAN preko vtičnice v zidu. Če dam direkno kabel v ruter pa dela. Pa če v isto vtičnico z istim kablom povežem PC tudi dela. Sam se ne sekiram, ker itak uporabljam htpc, za sw update pa potegnem kabel.

Eno pitanje ker vidim da jo imaš. Koliko je kaj glasna ... jest pri moji nisem zihr a je ventilator fuč ali ne ... npr če gledam zvečer tv pa je bolj na potihem (npr glasnost okoli 7-10) slišim ventilator ...

Vozil v Lj. na servis zato da mi potem reče da je to normalno pa je rih ne bi.

hvala za odgovor

lp Martin

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Če stojim čisto zraven slišim ventlator, s sedežne dva pa pol metra stran pa ne. To če je čisto na tiho.

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Če stojim čisto zraven slišim ventlator, s sedežne dva pa pol metra stran pa ne. To če je čisto na tiho.

Ja sm dons slucajno okol Ram2 bluzil pa sem sel poslusat in so tihe .. Jutr klicem servis da nej nov ventilator narocijo pa da pripeljem plazmo...

Hvala za info
Avi