ad 1) več jezikov znaš več veljaš, to se mi zdi danes prednost, npr. eni mamo tuje evropske državljane za sodelavce in so se naučili slovensko
Za tistih par let, kar sta oce/mama v Sloveniji se bo otrok ucil Slovensko? Zato, da bo lahko hodil v slovensko solo, ki je ziv kristus ne bo priznal v tujini? uh, itak.
ad 2) v Sloveniji se prav lepo spodobno živi, mislim kwa pa teb ni jasno
A res? Koliko "prestiznih" lokacij/stanovanj pa najdes v Ljubljani? (op.a.: 150+ kv.m., kvalitetna oprema, klima, itd., normalni sosedje v istem "rangu", parkirisce ali parkirna hisa - v primeru hise tudi urejanje vrta?)
ad 3) he he he tko razgledan pa tko ga briga kaj drugi mislijo o njem, to je pa res evropska širina ja, ha ha
Hotel sem opozoriti na Slovenceljsko mentaliteto, ne na to, da je zanima kaj si drugi mislijo.
ad 4) v Ljubljani živi kar nekaj Avstralcev, jih osebno poznam in imajo vsi čistilke, ne boš verjel ene od likanja clo živijo
Se dobro, drugace bi moral likat sam. Na-a... Ampak, um, kako se pa z njimi zmenijo? Prevajalec, minimalna slovenscina, pol-cetrt anglescine?
ad 5) pa dobr a ti misliš, da smo ženske res tko nesposobne, da si v tuji deželi ne bi znale najti hobija, dej ne bod tko ozkogled
Ok... Si 40 let stara gospa, ne ravno brez denarja, otroci so vecino dopoldneva v soli, moz je skoz v sluzbi, jezika ne znas. Kaj bos sla v Ljubljani pocet?
ad 6) pejd ti zvečer vn v LJ boš vidu kaj vse se dogaja, prejšnji vikend je bil npr. Kranjfest zakaj nisi prišel bi skupi žurala
Aham, ja, ker Kranjfest je pa res, tako, "otmena" prireditev?
ad 7) ja dost varijaci je, če pa izmed teh ne najdeš nič zase pol si pa zbirčna seronja
Aja, ja. Ce si navajen Ljubljanske izbire. Ce gre pa, recimo, na
http://www.netkellner.at, pa vpisi eno postno stevilko (1070, recimo), izberi kar eno ulico, pa poglej kaj ti lahko DOSTAVIJO, da ne govorimo o tem kaj gres lahko sam iskat.
Ja, FUL mas izbire v Ljubljani
ad 8) torej ti ni glih tko fajn kokr se promoviraš
Ne. Jaz ne placujem psihopatskih slovenskih kazni, pardon, davkov. Ampak ce si pa prej v, recimo, Pragi na 20%, prides pa v Slovenijo na 55% - ful zakon.
Sicer pa - ker sem ocitno po vase popolnoma zgresil vse skupaj se raje umikam iz teme.