Tudi jaz gledam nekaj takega za moji hči. Samo se ze malo mudi, ker ima rojstni dan v roku 14 dni. Cena do 50€.Samo ta link je od proizvajalca ur in jasno njihove so top ...
Rad bi nekaj neodvisnega ali pa od koga , ki ima in lahko svetuje...
Je tretjesolka in bi se rad telefona znebil kolikor dolgobo slo, zeli pa si ure-pametne za rojstni dan in bi oboje zdruzil. Telefon-ura.Če ima telefon se lahko uporabi kaj takšnega.
iSharing: GPS Location Tracker - Apps on Google Play
GPS phone tracker 24x7 — Share live location to find kids and family safely!play.google.com
Nimamo vsi varnih poti do šole(ali pa sekajo tovorno zelo obremenjeno cesto). Res nisem iz LJ ampak s Koroške. Pa ravno ob poti v šolo poteka verjetno ena izmed bolj obremenjenih poti za tovorni promet v Avstrijo, (ker se svercajo kamijonarji po navadnih cestah, da prisparajo pri cestninah), je res tudi 30 cona ampak se verjetno še ni kdo s tovornjakom peljal tako pocasi skozi. Ne rabis met svojega otroka za idiota, je dovolj idiotov za volanom tako avtov kot tovornjakov.Wtf je s to obsedenostjo, da se mora otrok javljat da je ok? Mislim, moraš imet lastnega otroka res za totalnega idiota, da mu ne zaupaš, da bo tudi stotič isto pot opravil enako dobro kot v prejšnjih 99 ponovitvah. In mu v roke butneš uro al telefon, evo zdaj se mi pa javljaj 6x na dan ko debil, da si še vedno v enem kosu.
Bravo za tako razmišljanje.Aha, kdor mu ne da telefona mu je vseeno za otroka? Wtf? In kaj ima varnost poti v šolo s telefonom? Če oceniš da ni varno pač posrbiš za bolj varen način.
Ej sine, ti piči kar po bližnjici čez avtocesto, med kamioni, tukaj imaš pa telefon da te kdo ne povozi.
Hvala za pomoč pri izbiri ure za rojstnodnevno darilo.Urgenca ja, saj zdaj ko si mu dal telefon ga itak ne morejo povozit, tako da za varnost si poskrbel. Preventiva, problen rešen. Za razliko od ostalih povoženih otrok brez telefonov. Oni se še javit ne morejo, halo mama pašteta kliče.
Dej, vsaj kakšen smiseln izgovor najdi. Recimo lastno nesposobnost otroku zaupat in ga naučit poskrbet zase. Lažje mu je poturit telefon in naj skrbi v prvi vrsti za to da so tastari ok.
Vse lepo in prav. Ja je edinka. Niso izgovori... Sem pač mislil kupit nekaj kar ji je všeč in hkrati še malo izkoristi tehniko, če že je. Efekt za Miklavža ja, ker ima rojstni dan na dan ko "hodi" Miklavž.Jello ti je malo na "grobo" napisal, ampak telefon/ura je otroku na/ob cesti prej moteč dejavnik, kot pa pomagalo... Razumem, da si v skrbeh, ampak priznaj si, da mu s tem nič ne olajšaš. Olajšaš pa sebi ta občutek, ker je res težko pomisliti na to, da se tvojemu otroku kaj zgodi. Imam tudi sam tri... Skrb je pa toliko večja, če je otrok le en sam...
WAU efekt za Miklavža je pa zagotovljen...