Pametne ure 2015

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.877
113
Če ma kdo kakšne izkušnje s kakšnim fajn paščkom za apple watch se priporočam. Ta iz linka mi je vseeno malo predraga, če potem ugotovim da ni kul.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
To je iz kitajske? Kak pa je s carino?
Carine ni, plačaš pa davek (22%) in stroške carinjenja (nekih 5-10€ menda).

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Če ma kdo kakšne izkušnje s kakšnim fajn paščkom za apple watch se priporočam. Ta iz linka mi je vseeno malo predraga, če potem ugotovim da ni kul.

Jaz imam enega takega viska >> http://tinyurl.com/ph773s2 ... Sem narocil rdecega, prisel pa je takle "pink" ...

skitched-20151103-142304.png

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:

Jaz sem naročil preko amazona.de od Jetech leather loop. Vsi po spletu ga hvalijo. In moram rečti, da je res kvaliteten. Sprva sem dvomil kak bo to držalo na roki in kakšen bo leder, pa drži super močno in leder je tudi kvaliteten.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
To maš na ebayu za 10$. Pa da ne boste mislili, da je taka ostra slika
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Zanimivo, kako so te igrace postale poceni... kar 10$...

Ce bi v casu mojega "otrostva" prodajali take zadevice, bi sigurno zanje zapravil ves svoj denar
smile-1.gif

Danes me pa niti za 10$ ne zanima
grin1.gif

Mislim, da so vse te ure bolj kot ne igrace, s katerimi se otroci oz najstniki "bahajo" po solah, kdo ima boljso in bolj pametno uro.

Odraslih s takimi urami poznam bolj malo oz ce sem bolj natancem samo enega, pa se ta je ze zacel jamrat, da se mu ne da vec polnit vsak drugi vecer ure. Uporablja pa jo samo za lepo videt na roki, da se LED luci prizgejo, ko pogleda na uro
wink-1.gif
ne uporablja je recimo za kaksne sportne namene. Ima pa LG urban model.

Sicer pa ima vsak svoje veselje. Meni je zelo lepa Moto 360 v2, ampak ce bi jo imel, je ne bi izkoristil v celoti, zato tudi ne mislim placat okoli 300 EUR za uro, katero bom dejansko koristil samo za pregled ure in se polnit jo bom moral vsak ali pa vsak drugi vecer.

Ce bi zdrzala kaksna 2 tedna - ajde mogoce bi nabavil, pa tudi vec bi potem "slatal" po njej, ker se baterija ne bi tako hitro izpraznila.

Drugace pa so dizajni vseh teh pametnih ur vedno lepsi
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Tako črno U8 imam že kak mesec... nosil enih 4-5x.

Ostrina je res švoh... bom jutri naredil kako slikco.

Dela pa solidno.. baterija traja par dni, če jo dosti ne uporabljaš. Da se telefonirat z njo, brat SMS-e. Pisanje ni v opciji.

Recimo da je uporabna za tista delovna mesta, kjer ne smeš uporabljat mobilnega telefona
smile-1.gif

Ima dve opciji ure, analogna in digitalna ... štoparico, pedometer, barometer, termometer... (meri bolj tako tako ...)

ena trgovina na Facebooku oglašuje omenjeno uro za 60% ceneje ...iz 140€ znižana na 59,99€, brezplačna poštnina. Ko sem jim napisal da je močno predraga, so mi izbrisali komentar.
Ljudje (mogoče njihovi) pa so glede na komentarje zadovoljni z zelo ugodno ponudbo
smile-1.gif
)

Jaz sem uro takrat plačal nekje cca17€ ...

22. jul 2007
13.539
1.731
113
124
Tudi sam si jo še lastim ampak je več ne uporabljam, ker mi je po posodobitvi telefona na lolipop nehala delovati-oz. apk. za uro se noče več povezati s pametnimi funkcijami mailom, hangoutom, ipd.
Mogoče so že zdaj porihtali zadevo, ker potem nisem probaval.
Drugače se je lepo povezovala preko BT, radij delovanja je kakšnih 20-25 metrov, baterija pa je zdržala okoli 3 dni odvisno od uporabe.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
ksz...

Sam imam R6 Smart Watch. Display je dosti dosti boljši kot na U8, da ne govorim o samem izgledu ure (sorry, ma U8 je plastik fantastik), z BT 4.0.. Prebere pa vse notificatione (maile, sms, ura, facebook, neodgovorjeni klici, .....). Baterija ima standby-a skoraj cel teden, če jo ponoči ugašaš.

Sicer pa če je kdo zainteresiran PM me, pa lahko poslikam pa še kaj povem o sami uri. Eventuelno se lahko zmenimo tudi za prodajo, če je komu do tega.