Pred tednom dni mi je v totem mestu pajek odpeljal avto (pustimo ob strani dejstvo, da se je to zgodilo ob 20h in da so odpeljali le mojega, karavana ostalih, ki so imeli tablico totega, pa je dobila zgolj obvestilo redarja in da sem potreboval ohoho časa, da sem odkril, kam so mi ga sploh odpeljali (neka vukojebina, imenovana Tezno)). Od tedaj opažam, da mi amortizerji nekam čudno škripajo (vsaj mislim, da gre za amortizerje). Vedno, ko peljem po kakšni bolj luknjasti cesti (teh je pri nas dovolj), slišim neko cviljenje.
Je možno, da je to posledica dvigovanja s pajkom? Vem, da glede tega kaj veliko ne morem storiti, saj sem jim ob prevzemu podpisal, da je avto tak, kot je bil pred odvozom, me pa res zanima, če to cviljenje/škripanje lahko kako povezujem z odvozom. Glede na to, da sem jim plačal 110€ za to, ker sem po vzoru domačinov po načelu črednega nagona parkiral avto na pločniku, me res zanima, ali so mi ga zraven še malo zjebali.
Je možno, da je to posledica dvigovanja s pajkom? Vem, da glede tega kaj veliko ne morem storiti, saj sem jim ob prevzemu podpisal, da je avto tak, kot je bil pred odvozom, me pa res zanima, če to cviljenje/škripanje lahko kako povezujem z odvozom. Glede na to, da sem jim plačal 110€ za to, ker sem po vzoru domačinov po načelu črednega nagona parkiral avto na pločniku, me res zanima, ali so mi ga zraven še malo zjebali.