Pahor na bowlingu

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Reporter Milan?
hysterical-1.gif
Pa to sploh ne spada med humor.
Ne trdim, da so izumili humor, daleč od tega, me pa vseeno zanima, kaj o Reporterju Milanu veš? Kaj njihovega poznaš?
Ene parkrat sem poslušal ene par teh skečev, ki jih je nekdo linkal sem na alter. Očitno naj bi bile tako dobre fore, da so imele celo svojo temo.
Jaz prvič ko sem ga slišal sploh nisem vedel da je humorist.
rolleyes-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.347
11.373
113
seveda ne, ker je žalostno da temo ki jo naredijo je še kako resnična. pa trije so, sam Reporter Milan je samo reporter.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Kar se radijskih zadev tiče, je tako, da bodo težko vsem všeč. Eni pač v njih najdejo nekaj drugačnega kot nekdo drug in zato je enim smešno, drugim niti najmanj. Radijska serija je v večini lokalno obarvana in tako res ostali Sloveniji manj zanimiva. Vsak dan biti udarno smešen je tudi nemogoče.

Dela pa poleg tega ta ista ekipa (nikakor ni to samo eden
smile-1.gif
) tudi gledališke predstave, torej igrane zadeve, postavljene na oder. Tam se lotijo bolj splošnih, občih tem (imeli so parodijo na ptičjo gripo, potem je bila klinika za kadilce, zdaj spet nekaj drugega). In mislim, da je ravno o tem pisal malcom - torej živih, igranih zadevah. Ker na teh pa se folk dejansko zabava in smeje zato, ker je smešno in ne iz gole vljudnosti (kot se rado zgodi na stand up večerih, ko je publiki kar nerodno, ko vidi, da se oni na odru trudi ampak ni zabaven).

Če pa tudi za te predstave lahko rečeš, da to niti humor ni, potem pa ti težko karkoli rečem.
smile-1.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pa trije so, sam Reporter Milan je samo reporter.
Meni že vseskozi ni jasno, kako vsi govorijo o RM kot o eni osebi, o "nekem humoristu"? To je tako, kot bi nekdo napisal, da je bil Leteči cirkus Montyja Pythona ena oseba.
smile-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Men se pa zdi Zjutranja kronika večkrat smešna, kadar jo ujamem.... edina zadeva ki je očitno tolk smešna da sem si vsaj zapomnil...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.420
1.272
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ne ker bo ob 7ih zjutraj na 24kur jaz bom imel pa od tega točno 0

No, pa daj, da vidim (ZS). Pa zraven napiši, koliko bi hotel za to (za na govori.se).

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Reporter milan? Ti to resno? Tip ma humor, ki je smešen 50 letnim zapitim gasilcem in lovcem na gasilski veselici v zgornjem dupleku. Aja pa štajercem...Verjetno si fen še komika vrliča.
V sloveniji recimo da mi je en humorist smešen in to je Hribar.

no, no, ne pozabit na komika vrliča, ta je res glavni car...
cheer.gif

transporter

Zelenc'
26. jan 2011
11
0
1
MS
Pa toti Pahor se samo zabava... A da bi pa kaj za državo naredu, ne to pa ne!! Njemu je glavno sam to da dobi pare in to je to!
evil.gif

Poleg tega pa je reporter Milan car!!! Men se kar vredu zdi ta njegov humor, saj popestri program...
smile-1.gif