Pahor na bowlingu

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ej ne mi čez Ladota. On je najbolj seksi tip kar jih je v SLO. Brez heca.

Meni deluje kot ena [censored]æina
confused-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.510
7.701
113
in kaj bi bilo? Bi ga skusala impresionirat tako da bi se zakotalila po stezi in skusala doseci strike? :p

Lej tipo je ful aroganten tako da imej raje fantazije o njem in si ne zeli realnosti

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Vsa ta trojica, bizovičar&co so popolnoma mimo, sploh nevem kako so lahko folku smešni, pa imam
smisel za humor na kvadrat, hodim na stendap šove, mono-komedije al kako jih naj imenujem, skratka
vem kaj je humor, ampak ti trije so pa tako cheap da je to že za pop.

Delujejo mi kot da bi delali kako zelo slabo parodijo na druge tri komike.

Reporter Milan, Toš, Javšnik, Jimmy Carr, Chapel, ni da ni, vsi so zares dobri, njihove predstave so edinstvene,
spomnimo se Teater Paradižnika, skratka za popizdit, samo ti trije pa... Nevem interpretatorji brez talenta.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lej tipo je ful aroganten tako da imej raje fantazije o njem in si ne zeli realnosti
Žal se moram strinjati s tem. To bi bilo veliko razočaranje, če bi ji ga slučajno res uspelo srečati.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Reporter milan? Ti to resno? Tip ma humor, ki je smešen 50 letnim zapitim gasilcem in lovcem na gasilski veselici v zgornjem dupleku. Aja pa štajercem...Verjetno si fen še komika vrliča.
V sloveniji recimo da mi je en humorist smešen in to je Hribar.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Phahahahahahahah.. Men je blo pa tooooook kjut.. sva ble s Pikico na snemanju oddaje ATTNP in sm js komentirala Zrnečevo lasuljo ko so se pripravljal na en šov; Hahaha lej kakšen je, k ovca. Lado je sedel eno štengo nad nama in čez tri sekunde rekel: Hahah, lej kakšen je, k ovca. LOOOOOL js sm mislila da se bom v tla ugreznila
hysterical-1.gif

Piki no a se spomneš.. looool

BTW Zorroslav: eto, ti dam za prav - HRIBAR je legenda.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Reporter milan? Ti to resno? Tip ma humor, ki je smešen 50 letnim zapitim gasilcem in lovcem na gasilski veselici v zgornjem dupleku. Aja pa štajercem...Verjetno si fen še komika vrliča.
V sloveniji recimo da mi je en humorist smešen in to je Hribar.

Nevem, očitno mama različne smisle za humor. Bil sem na cca 30ih stendap komedijah po celem svetu, če odštejem
komediante ki sem jih 9 mesecev gledal na križarski ladji, in RM ki ga čuješ po radiju je nekaj drugega kot pa v gledališču.
Tipi so smešni, karte za 3je dedi pika smo so zmeraj zmeraj rasprodane, brez izjeme, pa če je predstava v Sv. Juriju ob Ščavnici.

In Hribar ni smešen, niti malo, sploh pa ne s tistimi animiranimi skeči z politiki. Je pa res da RM ima povdarek na štajerskem koncu
in da ima marsikatero besedo povedat čez ostalo slovenijo, ampak njihove predstave so fenomenalne.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Reporter Milan je ko mama Manka. Smešno na svojem področju (Štajerska / Dolenjska), ostalim se pa zdi butasto do izjemno butasto).

Hribar je pa tak, all-around komik.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Hmm, Hribar&Co. nastopajo tudi na odrih...
priden.gif

Reporter Milan?
hysterical-1.gif
Pa to sploh ne spada med humor.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Dokler nekdo misli, da je Reporter Milan zgolj en sam tip in da je vse, kar počne(jo) to, kar so bežno slišali od nekoga s Štajerske, ne pa da tipi uspejo polniti dvorane s predstavami, tako dolgo boš težko nekomu dopovedal, kaj pri RM te je prepričalo, da je smešno.

V LJ pač velja prepričanje, da je edini produkt RM-ja bila fraza Tiča vun in to je to. Ko bo en Birko ali pa zaradi mene tudi Mama Manka filala dvorane (pa četudi v eni sami občini), bom pa tudi njima priznal, da očitno znata nasmejati ljudi.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Reporter Milan?
hysterical-1.gif
Pa to sploh ne spada med humor.
Ne trdim, da so izumili humor, daleč od tega, me pa vseeno zanima, kaj o Reporterju Milanu veš? Kaj njihovega poznaš?

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Aja, glede slovenskih humoristov: meni je (bil) eden boljših Šarec. Menda se zdaj začasno umika z odrov. Hribar se niti ne trudi biti smešen, on je presedlal na (politično) satiro, ki je čisto specifična zvrst humorja in ne rabi niti nujno smešna.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.347
11.373
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Phahahahahahahah.. Men je blo pa tooooook kjut.. sva ble s Pikico na snemanju oddaje ATTNP in sm js komentirala Zrnečevo lasuljo ko so se pripravljal na en šov; Hahaha lej kakšen je, k ovca. Lado je sedel eno štengo nad nama in čez tri sekunde rekel: Hahah, lej kakšen je, k ovca. LOOOOOL js sm mislila da se bom v tla ugreznila
hysterical-1.gif

Piki no a se spomneš.. looool

BTW Zorroslav: eto, ti dam za prav - HRIBAR je legenda.
cheer.gif

to pa je bil inteligenten humor. Vsaka čast, kmeteku.