Padec po stopnicah - je to vzrok?

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Ti pa si [censored]! Še enkrat ponovim [censored].

Če nimaš kej pametnega napisat pri načeloma resnem vprašanju raje ne napiši nič. Tvoje štorije ji nič ne pomagajo, kakor tudi ostalim nam v bistvu ne.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

@odpiralko topika:
Citat:
Uporabnik pina pravi:
včeraj zjutraj začele hude bolečine v križu, glavobol, izbruhala sem karkoli sem dala v usta, tudi danes je isto. Počutim se grozno. Je možno, da je vse to posledica padca ?

Ne to ni posledica padca. Tako obdobje maš v mesecu. Saj ga imaš skozi ane?

Pa ti si zaslužiš da si hin, marš k zdravniku!
Povrh vsega, da tu napi.zduješ vse po vrsti, si še skrajno neokusen s svojimi izjavami....
confused-1.gif

"Človek", spravi se počasi k sebi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Ti pa si [censored]! Še enkrat ponovim [censored].

Če nimaš kej pametnega napisat pri načeloma resnem vprašanju raje ne napiši nič. Tvoje štorije ji nič ne pomagajo, kakor tudi ostalim nam v bistvu ne.

Kaj smo v foromu "Življenski slog" al čveku kjer ženski išče nasvet ker bruha ker jo je stari narezal, pardon, padla po štengah.

Sicer pa nevem zakaj se ubadaš z mano, obvesti moderatorja. Tvoje opozorilo bodo obravnavali na Alter sestanku konc leta.
Konc leta 2021.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

@odpiralko topika:
Citat:
Uporabnik pina pravi:
včeraj zjutraj začele hude bolečine v križu, glavobol, izbruhala sem karkoli sem dala v usta, tudi danes je isto. Počutim se grozno. Je možno, da je vse to posledica padca ?

Ne to ni posledica padca. Tako obdobje maš v mesecu. Saj ga imaš skozi ane?

Pa ti si zaslužiš da si hin, marš k zdravniku!
Povrh vsega, da tu napi.zduješ vse po vrsti, si še skrajno neokusen s svojimi izjavami....
confused-1.gif

"Človek", spravi se počasi k sebi.

Si ti vido koga ki je na foromu pa je normalen? Jaz ga nisem.

Fejsajmo si, smo retardiranci za kompi brez RL.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Sam eni ste pa res tapravi. Takoj h zdravniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Jaz poznam enega, ki je padel s kolesom in se udaril v glavo ( ni imel čelade). Pa je še en vozniku ustavill, ko je videl kako je padel in ga vprašal, če zdravnika pokliče, pa je rekel ne. Se model pripelje domov z kolesom in si gre pripravljat zajtrk in lepo poje zajtrk. Čez 20 minut je bruhal, isto je bilo za kosilo. Potem je zvečer šel spat in zjutraj ga najde žena v nezavesti. Potem je še bil v bolnici 5 dni in na koncu je umrl. Z kakim poškodbami od padcev se ni za zaje*avat, ker zna biti to zelo nevarno.

Je tu govora o pokojnem direktorju Rime?

Brez zafrkancije, resno sprašujem, ker sem nekaj slišal o tem.

Bliznji druzinski prijatelj, njegova zgodba je zelo zalostna, s to razliko, da ni prisel domov na zajtrk, amapk je sel neposredno v bolnico, kjer so ga v petih dneh odpustili z diagnozo naj pociva ter vzema protibolecinske tablete. Na zalost je Tadej sel ponovno na kolo, kjer je izgubil zavest ter ponovno padel in se poskodoval tako mocno, da se ni nikoli vec prebudil.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Lej, če ti nimaš lajfa, kar je iz kracanja tukaj gor očitno, to ne pomeni da smo tudi ostali brez. Nekateri tablo uporabljamo za pridobivanje koristnih informacij, pa tudi za zabavo itd.

To, da si retardiran, pa je več kot očitno.

Over and out!

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jst sm imela podobno zadevo. Padala sm po štengah (7 razred OŠ) in posledično bila 4 leta kasnej operirana na glavi. Ne morš verjet, koliko časa se lhako poškodba razvija naprej...
stupid-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
V Ljubljani Polje.....

tam bi jo pozdravili...... gumico v usta, mal štromčka in voila............
jutri bi bla kot prerojena...

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:

To je pa čist n čist res.
zmaga.gif

Ne domišljaj si!

Ti si samo KSZ. V bistvu mi gre na organ dotični osebek, o katerem pa itak ni vredno zgubljati besed. Ti si itak en p. dim
evil.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Zanimivo, da si po skoraj enem tednu prvi, ki ga to zanima...

Nekateri so čisto padli v Malcomovo zgodbico
smile-1.gif
.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Zanimivo, da si po skoraj enem tednu prvi, ki ga to zanima...

Nekateri so čisto padli v Malcomovo zgodbico
smile-1.gif
.

Jest berem v časopisih, če bo kej... pa niti ni razen, da je eden eno pretepel pred otroki pa eden zaradi večerje
confused-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:

To je pa čist n čist res.
zmaga.gif

Ne domišljaj si!

Ti si samo KSZ. V bistvu mi gre na organ dotični osebek, o katerem pa itak ni vredno zgubljati besed. Ti si itak en p. dim
evil.gif
Ampak tisto o retardirancih za kompi je pa vseeno res....
hysterical-1.gif