Padec po stopnicah - je to vzrok?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Kot so ti že rekli pojdi k zdravniku in to TAKOJ!
Ko se ti telo sunkovito ustavi v nekaj milisekundah se ti lahko strgajo žilice in podobno in imaš notranje karvavitve

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Predvčerajšnim in včeraj sem bil na Katschbergu, z bordom je je pošteno fliknilo ene 5x, na teh 5x me je pa 2x skipalo tak,
da ni šanse da ti pri hoji tak padeš. + skočil sem v telegraf-štango in si včesnil arkado za ene 2mm; jem/pijem/seksam bp.

Zdaj edino če si 50+...

@all:

Rasa, kak vas lahko tak f*kne v stanovanju, zunaj? Nespomnim se kdaj sem nazadnje peš padel... Ok pozimi kdaj se zgodi samo vseeno...
Nevem, sem bol nerodne sorte (sej vidite kaj uizvajam v Katschbergu) pa nisem mel podobnih težav.

Da ne govorim da me je kot otroka z apn-ko skipalo v lokalno grabo ene 10m globoko; še dans sn tu.

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Predvčerajšnim in včeraj sem bil na Katschbergu, z bordom je je pošteno fliknilo ene 5x, na teh 5x me je pa 2x skipalo tak,
da ni šanse da ti pri hoji tak padeš. + skočil sem v telegraf-štango in si včesnil arkado za ene 2mm; jem/pijem/seksam bp.

13.gif

bonk.gif
Potem si se pa zbudil v prešvican z copatom v ustih in pižami v rokah......
Katschberg ima šele jutri otvoritev:
Sezona: 05.12.2009- 11.04.2010
Obrat: 09:00 - 16:00
Katschberg
bonk.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Sam eni ste pa res tapravi. Takoj h zdravniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Jaz poznam enega, ki je padel s kolesom in se udaril v glavo ( ni imel čelade). Pa je še en vozniku ustavill, ko je videl kako je padel in ga vprašal, če zdravnika pokliče, pa je rekel ne. Se model pripelje domov z kolesom in si gre pripravljat zajtrk in lepo poje zajtrk. Čez 20 minut je bruhal, isto je bilo za kosilo. Potem je zvečer šel spat in zjutraj ga najde žena v nezavesti. Potem je še bil v bolnici 5 dni in na koncu je umrl. Z kakim poškodbami od padcev se ni za zaje*avat, ker zna biti to zelo nevarno.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Evo en odgovor za vse - greš v zdravstvenga, če tvoj osebni zdravnik dela greš k njemu, za take stvari nerabiš naročanja. Če pa ne dela, greš pa lahko v dežurno, res je da so poškodbe urgenca le 24 ur, ampak ti itak negreš tja zaradi poškodbe same, ampak posledice le -te. Tako da ti nima kdo kaj težiti za plačilo ali pa karkoli.

Ker če je res tako kot pišeš bi morala biti že zdavnaj pri zdravniku... itak ti bo pa vsak v zdravstvenem napisal napotnico za bolnico za internista verjetno.

LP

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
@all:

Rasa, kak vas lahko tak f*kne v stanovanju, zunaj? Nespomnim se kdaj sem nazadnje peš padel... Ok pozimi kdaj se zgodi samo vseeno...
Nevem, sem bol nerodne sorte (sej vidite kaj uizvajam v Katschbergu) pa nisem mel podobnih težav.

Da ne govorim da me je kot otroka z apn-ko skipalo v lokalno grabo ene 10m globoko; še dans sn tu.

Ti si očitno vsaj enkrat močno padel na glavo - s trajnimi posledicami

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
@all:

Ti si očitno vsaj enkrat močno padel na glavo - s trajnimi posledicami

Od prijatelja sosed je padel v kopalnici in umrl. E

Poznam pa še eno, ki je zgrešila zadnjo stopnico in si je zlomila ramo.
Nekateri živimo v RL in nismo kaskaderji z zaščito in se zaletavamo in mečemo po tleh in ne ne mislim tebe
rolleyes-1.gif

Pa je ogromna razlika ali padeš na trdo ali v sneg... hudir ko sem bil star 14-15 let sem padel z domače strehe 12m v globino in šel v staro hišo povedat mami, da sem malo padel in ona je naprej kuhala kosilo potem se pa samo še spomnim zdravnika, ki me sprašuje kako se počutim. Aja nalomil sem si vratna vretenca al nekaj takega (se ne spomnim čisto dobro)

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik BohVar_alias_BOHL pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
13.gif

bonk.gif
Potem si se pa zbudil v prešvican z copatom v ustih in pižami v rokah......
Katschberg ima šele jutri otvoritev:
Sezona: 05.12.2009- 11.04.2010
Obrat: 09:00 - 16:00
Katschberg
bonk.gif

No, ti ti grdi lažnjivec malcomX, kje si zdaj s svojim bordom? Morda na Pohorju?

on:
Upam, da si šla k zdravniku in da je vse ok. Pa če je objekt zavarovan, še pojdi do odvetnika zaradi odškodnine...
zmaga.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Sam eni ste pa res tapravi. Takoj h zdravniku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Jaz poznam enega, ki je padel s kolesom in se udaril v glavo ( ni imel čelade). Pa je še en vozniku ustavill, ko je videl kako je padel in ga vprašal, če zdravnika pokliče, pa je rekel ne. Se model pripelje domov z kolesom in si gre pripravljat zajtrk in lepo poje zajtrk. Čez 20 minut je bruhal, isto je bilo za kosilo. Potem je zvečer šel spat in zjutraj ga najde žena v nezavesti. Potem je še bil v bolnici 5 dni in na koncu je umrl. Z kakim poškodbami od padcev se ni za zaje*avat, ker zna biti to zelo nevarno.

Je tu govora o pokojnem direktorju Rime?

Brez zafrkancije, resno sprašujem, ker sem nekaj slišal o tem.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.738
11.017
113
Daljni znanec je bil od nekih maledičev pretepen na morju, tako da je imel plavo oko...čez nekaj mesecev se mu je v kopalnici vlila kri iz nosu in je izkrvavel. mater...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:

Je tu govora o pokojnem direktorju Rime?

Brez zafrkancije, resno sprašujem, ker sem nekaj slišal o tem.

Tako sem tudi sam slišal, da je zgodilo. Žal.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
A to vse si sanju. Kwa s car!

Kaj pa napisat ženski, ki bruha in nemore jest ker je padla in išče nasvet na alterju?

Mislim res, kaj bi ji ti napisal?

Spišeš ji štorijo da ji je lažje...

To je isto kot da napisem; Z avtom me je skotalo v graben, nič mi ni, le bruham vsake tolko časa in se slabo počutim, a naj grem h dohtarju?

@odpiralko topika:
Citat:
Uporabnik pina pravi:
včeraj zjutraj začele hude bolečine v križu, glavobol, izbruhala sem karkoli sem dala v usta, tudi danes je isto. Počutim se grozno. Je možno, da je vse to posledica padca ?

Ne to ni posledica padca. Tako obdobje maš v mesecu. Saj ga imaš skozi ane?

Pa ti si zaslužiš da si hin, marš k zdravniku!