Pa smo nazaj

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Brez racuna je cnej kva
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Mislim da je mosseero dovolj star in ne rabi odvetnika, sploh pa ne od nekoga kater ni odvetnik.
Jaz pa mislim da smo vsi dovolj stari da ne potrebujemo psihologa in ocitkov o jokcanju sploh od nekoga ki sploh ni psiholog.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Mislim da je mosseero dovolj star in ne rabi odvetnika, sploh pa ne od nekoga kater ni odvetnik.

Proti večeru je vinjeni banan uporabnik pozival proti plačilu na likvidacijo določeno etnično skupino, nadaljeval pa je tudi zoper posamezne uporabnike foruma.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zjutraj pa je imel izpad pod "mojim" nickom glede preminulega člana, kar pa je bilo višek.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.147
-8.782
113
Citat:
@jest5: tisti čivkač je bil vklopljen
namesto foruma. Saj si ga menda videl?
Tiste parkrat, ko sem probal priti na alter, mi ni naložilo ničesar. Kasneje nisem več probaval.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ta alter je eno pravo čudo. Jaz sem bil za cel dan banan, ker sem napisal, da je en moderator gay, un bednik pa je ure in ure pisal raznorazne bedastoče in nihče ni niti pomislil, da bi ga banal. Aja, saj, nekdo je od tega plačan, tam pa enem kurcu tlak nabije, ker mu ego ne pusti, da nekdo pod njegovim nickom izjavi, da je gay. Smešno in žalostno hkrati. Je bilo pa kar nekaj smeha okoli tega chata.
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ta alter je eno pravo čudo. Jaz sem bil za cel dan banan, ker sem napisal, da je en moderator gay, un bednik pa je ure in ure pisal raznorazne bedastoče in nihče ni niti pomislil, da bi ga banal. Aja, saj, nekdo je od tega plačan, tam pa enem kurcu tlak nabije, ker mu ego ne pusti, da nekdo pod njegovim nickom izjavi, da je gay. Smešno in žalostno hkrati. Je bilo pa kar nekaj smeha okoli tega chata.
smile-1.gif
Kako pa veš, da je gay? Si ga že čutil?
crazy1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lej, če iščeš fanta na forumu, se raje obrni h kakemu drugemu uporabniku. Včeraj jih je kar nekaj priznalo, da so gay.
grims-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.190
11.104
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj sem dojel.

Čakam na iskreno opravičilo.
evil.gif

Ker nisem gledal kaj so drugi pisali, se iskreno opravičujem, ker pa so drugi tudi moj nick ugrabili, se opravičujem tudi v njihovem imenu.

grin1.gif

@pediater: v eno okence si vpisal nick, v drugo pa besedilo čivka. Geslo ni bilo zahtevano, nick je bil pa lahko poljuben.