Pa smo nazaj

gr69

Guru
15. dec 2009
11.662
2.701
113
še v SLO - ampak komaj
Ka je ze petek? To bo pa dooooolgi vikend.

Drugace pa:
cheer.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.147
-8.782
113
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ja daj pozabite že Suzico , ja kaj za vraga vam je pa naredil,banan je že lep čas, vi ga pa kar ne morte pozabit !
No ja. Vsak mesec najmanj 1x uleti na Alter z novim vzdevkom in naserje par neumnosti, dokler ga ne zradirajo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik keber pravi:
A od Suzice monologi so zbrisani?
evil.gif

Kaj monologi, človek je zrel za pregon, saj ni normalno kaj vse je pisal, tudi pod tujimi oz. našimi nicki.
Za piko na i se je delal še norca iz našega preminulega člana.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ne bi bilo najbolje, da se mu odblokira nick in vsaj vemo pri čem smo?

Je tole on snemal?

Nazadnje urejeno:

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
video je privat, se ne vidi kaj je gor.

jst sm pa mislu, da je suzica = softi

Sem slišal, da bo baby boom čez 9 mesecev... babe alterjevcev so zdaj potešene za 3mesece v naprej

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.065
6.258
113
blizu močvirne prestolnice
Joj, daj se še mal jokcaj, matr ste eni občutljivi! Jaz sem tam videl le eno kretensko izjavo in ta izjava se je nanašala na našega pokojnega moderatorja, ja za tako izjavo je tist vabljen le v Polje, ve pa že sam kdor je to napisal.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Joj, daj se še mal jokcaj, matr ste eni občutljivi! Jaz sem tam videl le eno kretensko izjavo in ta izjava se je nanašala na našega pokojnega moderatorja, ja za tako izjavo je tist vabljen le v Polje, ve pa že sam kdor je to napisal.

Jokcaš več ali manj ti in še to se počutiš ogroženega od pol svetovne nacije.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Joj, daj se še mal jokcaj, matr ste eni občutljivi! Jaz sem tam videl le eno kretensko izjavo
Lepo, da nisi videl. V tistih nekaj po par minut, ko sem bil gor, sem zato jaz videl ostalih 110 izjav. Pa da bi rekel, da so kretenske, je zelo lepo povedano.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.190
11.104
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Kaj pa tiste "Numy, ubil te bom" pa "Naredim nadstrešek tistemu, ki ubije Numyja"? Te si tudi spregledal? Sorry, samo tole je krepko čez mero dobrega okusa in ni mi jasno, zakaj bi kdorkoli moral take idiotske izpade preenašat.

@jest5: tisti čivkač je bil vklopljen namesto foruma. Saj si ga menda videl?