Pa kakšna imena se bojo še spomnili?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
''Izvirno'' (unikatno) ime je samo izgovor za starše, ki hočejo, da je njihov otrok nekaj posebnega in se potem ne rabijo s svojim otrokom ukvarjat, da bi dejansko bilo nekaj posebnega iz njega.

Če nekdo da otroku ime ''Davud'' je sigurno tak pritegnjen, da o vzgoji nima pojma in bo otrok nekaj posebnega samo zato, ker si bodo vsi zapomnili, da je ''Menjalnico oropal Davud Novak''. Če bi bil David, bi odšla novica v 5 sek v pozabo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
BMK kako se otrok pocuti s svojim imenom.
Ce mu kdaj ne bo pasalo, naj si ga spremeni. Potem ko bo pri svojem koritu. Do takrat pa bo mojo dirigentsko palico gledal.
zelo nazadnjaški post
rolleyes-1.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Moja sta Jaka in Ana.
zmaga.gif

Drugače bi bilo pa zanimivo narediti kako študijo o pogostosti novodobnih imen v mestnem oz. ruralnem okolju. Predvidevam, da bi bile razlike kar opazne. Čez nekaj časa bo verjetno slika že drugačna.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
BMK kako se otrok pocuti s svojim imenom.
Ce mu kdaj ne bo pasalo, naj si ga spremeni. Potem ko bo pri svojem koritu. Do takrat pa bo mojo dirigentsko palico gledal.
In kako se s tem strinja Vilibald Hanzi ml., če že ravno teče beseda o njem ?
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Moja sta Jaka in Ana.
zmaga.gif

Drugače bi bilo pa zanimivo narediti kako študijo o pogostosti novodobnih imen v mestnem oz. ruralnem okolju. Predvidevam, da bi bile razlike kar opazne. Čez nekaj časa bo verjetno slika že drugačna.

Se bojim, da so na vaseh še bolj vtrgani kot v mestu. Recimo Kiara je tu okoli Ormoža že čisto vsakdanje ime med otroci.

jello

Guru
22. sep 2008
10.358
3.932
113
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Moja sta Jaka in Ana.
zmaga.gif

Pomoje je ravno obratno kot si ti predstavljaš. Bolj ko greš na kmete več je kevinov, samant, nancy, layla, tian, ian, michelle,...pri nas taka imena dajejo večinoma punce ki so srednjo šolo delale na zadnjih zicih v koruzi ali za kulturnim domom, pa kake frizerke.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.255
1.280
113
43
Zdej je vseeno kako daš frocu ime ker bo zihr v šoli, vrtcu eden ki bo imel bolj fuknen ime od njega.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.137
72
48
123
ksz:

Imam prijatelja po imenu Janez, ki pa ga noben nikoli ni klical po imenu, tudi predstavlja se s priimkom.