Pa kakšna imena se bojo še spomnili?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
a? repliciral sem unemu, ki je izumil pokrajino Voranc
wink-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.107
466
83
45
dolenska
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
v našem vaškem vrcu, se prov začudiš nad imeni. Kot da si v tujini in še napisana so tako. Predvsem pa opažam vpliv Tele novel. Kratka imena tut jaz ne prebavljam, a nekatera so kul mormo priznat. Jaz sem se odločil da bomo Mel slovenska/slovanska. Punca ma po dj-ki, tamal po slovenskem hribolascu, ki ma vikend na triglavi.
Jezi me, da je folk tulk glup. Živimo kot slovenci a imen je malo slovenskih. Se sramujemo samga sebe? Pa ajde men ime kakršenga češ sam nauči se ga napisati tm do 6 leta. Še najbl mi je pa zanimivo, ko vidiš kje napisan Novak xy. Prašaš tastare kaj to pomen in s ponosom razložijo. Pa kaj ti je, a boš vsakem to delal? Je bilo neko francosko ime. Sem matki zabrusu nazaj, da meni kot Janezu se prebere tako in tako (in vsem, ki so letal okol tamalga) pa Je bila užaljena. Eh.

DJ Marusha????

redface-1.gif
samo da je Š ne SH

Nazadnje urejeno:

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ksz

Gentrit ........... pa pesda no....bi rekel da je to vrsta kapnika v Škocjanskih jamah
grin1.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
a res? to bo pa korošica @nadi pojasnila, če je to res
wink-1.gif

tako je al..vsaka iz vorančerije
hysterical-1.gif
ve, da je tk al..
mi je pa Voranc ful lepo ime, pa Ožbej tud..

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
OK, dobra.

Sicer je bil pa Lenart najino izbrano ime, če bi bil tretji otrok sin.

Lenart se pri nas pišejo.
--------------------------------

Zakaj ima zmago jelinčič na koncu priimka ič??
sprasujem se.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.798
2
38
50
LJ
Imam sodelavko katere sin in hči imata po dve imeni (eno slovensko drugo arabsko) in priimek iz treh besed (arabci imajo pogosto v priimku 'Al').

Drugače pa smo od novega leta do včeraj imeli v firmi pravi 'babyboom'. Kar pet sodelavcev je dobilo otroke. Je pa zanimivo, da so prav vsi izbrali klasična imena.

Tako so se rodili Martin, Matevž, Matic in Ažbe (mogoče se komu to ime zdi mimo, vendar je zelo dobro združljivo s priimkom). Hčerka se je pa rodila sodelavcu iz Bosne (žena je prav tako iz Bosne), ime sta ji pa dala Ema.