Pa kakšna imena se bojo še spomnili?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ej štibla........če boš kako šiptarko napumpu...pa da bo punčka....evo ti imena....Bleona
cheer.gif

to je čisto normalno albansko ime...drugač pa fajn mi je Genta ali pa Dafina.
tongue-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A lahko izvem kaksna imena so ti vsec?
Drugace pa ima moj tradicionalno slovensko (evropsko) ime, ki pa ce se prav spomnim tebi ni vsec

Meni so všeč klasična (Marko, Rok ipd..). Ta novodobna (Maj, Kaj, Gaj) ali starodobna (Janez, Jože) mi niso všeč.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A lahko izvem kaksna imena so ti vsec?
Drugace pa ima moj tradicionalno slovensko (evropsko) ime, ki pa ce se prav spomnim tebi ni vsec

slovensko ne more bit evropsko, ker slovencev je za 0,0 kok procenta v evropi..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ej štibla........če boš kako šiptarko napumpu...pa da bo punčka....evo ti imena....Bleona
cheer.gif

to je čisto normalno albansko ime...drugač pa fajn mi je Genta ali pa Dafina.
tongue-1.gif

zadnje ne moreš zapisat v s slovensko abecedo..če je đokoviæ ratal djokovič..boš ti kaj. neršivaj

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Jaz sem Krstivoje in sem ponosen na svoje ime. Se mi ne zdi novodobno, temveč povsem normalno ter primerno za slovenske otroke.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
ksz

mojemu sinu sem dal ime enako kot ga imam sam----junior :D

da se ve kdo in od kod je ter čigav je....veliko sem dobil očitkov in posmehovanj samo jaz sem ponosen na to, da ima slovensko ime in da se ve od koga je.

jebeštrga tradicija je železna srajca :p

meni zares niso všeč te spahedranke in krata imena ter ameriški vpliv da morajo biti otroci amerkanizirani. bodi pač kar si če si "rom" bodi jagoda ali armando če si musliman bodi aziz ali fatima,....itd
meni osebno so ta imena lepša kot neke izpeljanke ali kar nekaj samo da si "inn" z otrokom

zajebavaš?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.937
679
113
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
ksz

mojemu sinu sem dal ime enako kot ga imam sam----junior :D

da se ve kdo in od kod je ter čigav je....veliko sem dobil očitkov in posmehovanj samo jaz sem ponosen na to, da ima slovensko ime in da se ve od koga je.

Ma tole mu pa nisi naredil ravno usluge. Itak se ve čigav je, če pa ima tvoj priimek ane.
Ker jaz imam isto ime kot fotr in pol je bila vedno zmešnjava s pošto in telefoni.
No zdaj na srečo ne več, ker sem na svojem...

jello

Guru
22. sep 2008
10.358
3.932
113
Jaz vem za 4 Lojzete. Vmes je bil eden, ki v štartu ni bil Lojze, samo potem je njegov brat Lojze iz iste generacije umrl in so nelojzeta preimenovali v Lojzeta. Najmlajši ima zdaj 3 leta.

Enkrat sem "zašel" na en mamaforum, tam je bilo pa pravo tekmovanje kateri otrok bo imel bolj neizgovorljivo ime. Potem so pa travme ker mora celo življenje črkovati svoje ime. Ali razlagat da se izgovori J, napiše pa Y.

Jaz sem tudi za to da ima ime več kot tri črke, brez črk x,y,w in brez zaporednih enakih črk.

I

Izbrisan uporabnik #488

29. GENTRIT 10

Precej "temnih" imen je na tem seznamu.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.657
5.970
113
sem mel letos pozimi dva tečajnika. en je bil IDEAL drugi pa GRANIT.

ahjoj

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Najbolj "zmagajo" razna pasja imena (Luk, Lun, Nal, Tia, ...) in pa tuja imena zapisana na način "piši kao što govoriš" (Žaklin, Žak, Kejsi, Šanaja, ...)

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
ubogi otroci, ki imajo tako debilne starše, da jim dajejo taka imena. Drugač pa imamo v naši firmi tipa, ki mu je ime Diamant ..
smile-1.gif