Pa kak laho človek koga pusti na tak način;

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Preko SMS-a.

"alo, gor dol, bla bla, mela rada, samo se obnašaš, gor dol, bla bla, da zaenkrat prekinema z vsemi stiki..."

Nemores z babo/fantom in v miru v en odmaknjen lokal, in mu ob kavi lepo razložiš kako in kaj? Z nekom si 8
mesecev pa ga pustis preko smsa.

Kaj ti more bit da to nekomu naredis?

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Torej, ti nisi taka ? Mogoče pa samo SMS a ne znaš poslat?
evil.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
to ni nic, znanec je mel prekinitev po mislim da 10 letih al kolk, prek smsa
hysterical-1.gif
njemu pa nic jasno.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Po vsej verjetnosti so to vsi vedeli pred njim
uf-1.gif

Ma meni se zdi to res samo za pe*dete, po domače povedano...ne razumem, kako lahko nekoga, ki je bil neko določeno obdobje pomemben del tvojega življenja, odsloviš samo s parimi napisanimi vrsticami
crazy1.gif
Ok, vem, da vezo prekinit ni lahko, včasih je potrebno precej poguma, preden izustiš teh par besed, samo vseeno, se mi zdi, da si toliko spoštovanja oseba, ki si jo nekoč imel rad, to zaluži...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Sej je čisto odvisno zakaj pride do konca. Neketeri si enostavno ne zaslužijo lepega odnosa in tvojega časa, če je bil kar nekaj cajta nepošten do tebe. Če deluje kakšen potencialen psihič je bolje tko, kot da ti pol v živo joka pa te buzerira al pa ti zbuja občutek krivde. Lahko pa človeka enostavno ne preneseš več in ne vem zakaj bi se hotel mučit na pijači pa se delat, da je vse kul, samo "nista eden za drugega", če je resnica drugačna. Bolje, da odjebeš vse skupaj kot da nekomu lažeš v obraz.
cool-1.gif

No, če je blo ves cajt vse kokr tok OK in bi rad s človekom ohranil stike je pa res lepo, da si vzameta čas za pogovor in mu razložiš vse kakor je, mu poveš da je sicer super človek, ampak enostavno to ni to.
Jst vedno pravim, da delaj tko kot ti narekujejo tvoja čustva in tvoje mišljenje, ne pa tako, da se boš drugim zdel lep in da bojo tvoja dejanja v skladu z družbeno moralo, če sam razmišljaš drugače. Raje ostaneš zvest samemu sebi kot pa da si nek igralec.
LP

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pa sej to je to. Mislim halo? Nazadnje kaj sem eno pustil (ker res ni melo več smisla), sem jo na easy
povabil na super večerjo, pa ji po hrani povedal kako in kaj... Pa je kr nekak razumela.

Da te pa nekdo preko SMSa pusti, se pa tuji počutis kot da te je vlak nategnil...
rolleyes-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
A klic v tej kategoriji velja?

Po treh letih veze me je tip poklicu (ja na Krfu, on v Ljubljani) in mi povedu, da se seli. Kr tko na lepem.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
picka ga ze 2 leti prej varala
stupid-1.gif
njemu pa nic jasno.

mislim kaki ded te si, pa kaki občutek za ljubezen maš, če te baba vara 2 leti ti pa niti posumiš ne?

Jaz to ženski vidim v očeh če je kaj narobe. Začutim isti moment ko se vsede v avto/pride domov....

Za tole danes sem "vedel" že pred dnevi. Enostavno čutil sem da bo spokalo... Ni mi bad za njo,
bad mi je za način kak me je pustla.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
bolj se je za vprašat kaj si ti delala na krfu..
evil.gif

@mx: jah itak, jaz njega sicer ne poznam dobro, a očitno je bil bolj zgubljen, kaj jaz vem.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
no samo lahko bi mel tok jajc pa počaku 2 dni pa mi v faco povedal...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ubistvu ne....ubistvu ni blo nobenga na krfu(še un k mi je bil hud je gej)

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Po vsej verjetnosti so to vsi vedeli pred njim
uf-1.gif

Ma meni se zdi to res samo za pe*dete, po domače povedano...ne razumem, kako lahko nekoga, ki je bil neko določeno obdobje pomemben del tvojega življenja, odsloviš samo s parimi napisanimi vrsticami
crazy1.gif
Ok, vem, da vezo prekinit ni lahko, včasih je potrebno precej poguma, preden izustiš teh par besed, samo vseeno, se mi zdi, da si toliko spoštovanja oseba, ki si jo nekoč imel rad, to zaluži...

isto je ko ženske uporabljate ignorantske fore ala ja sej če ga bom ignorirala, bo vedu da ga nočm več vidt
bonk.gif