Outlet Dunaj in okolica

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Pozdravljeni! Mene pa zanima kateri so najbolj (če jih je seveda več) aktualni outleti na poti do Dunaja in v širni okolici Dunaja oz kje drugje v Avstriji? Nujnooo! Hvala

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Parndorf je proti Bratislavi,..ceprav so mi Dunajčani razlagali da je en proti Češki še boljši,..

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.666
113
A pa se obisk v Parndorfu splača? Cene glede na ostale trgovine?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Odvisno od tega kaj iščeš in kdaj naletiš..... je pa velika izbira tista boljša stran
smile-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Odvisno od tega kaj iščeš in kdaj naletiš..... je pa velika izbira tista boljša stran
smile-1.gif

Kot, da je pri nas PREMALO izbire??
Nismo "malo" (dobro, a je besea malo relativna) preveč izbirčni??
Jaz razumem, da vsak od nas želi kupiti stvar, ki mu je všeč in po njegovem okusu.... a da v celi Sloveniji ne bi imeli ene stvari, ki bi bila dobra za nas in nam všeč?

Malo bi se morali zamisliti...
uf-1.gif

B81

22. jul 2007
37.597
10.885
113
Saj je res ampak jaz v Slo še nisem videl stvari ki jih kupujem(prek neta)...seveda po normalnih cenah...

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Saj je res ampak jaz v Slo še nisem videl stvari ki jih kupujem(prek neta)...seveda po normalnih cenah...

Se strinjam s teboj.... Slovenija pri bogih 2 milionih ljui si res ne more privoščiti takšnih stvari, kot si jih lahko države po več 10milionov ljui, oz.mesta, ki imajo 10 ali več mio ljudi
smile-1.gif

Se tudi strinjam, a si včasih želimo kako tehnično stvar, avto,... ki se v SLO težko dobi, ali pač ni uvoznika za to.

Ampak da pa pri vseh teh trgovinah, ki jih imamo v SLO, ki so PREPOLNE za našo majhnost - ne najemo nekih majic, patik, hlač,... to pa je RAZVAJENSOT
tongue-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Problem naših trgovin je to, da nabavijo 3 modele hlač v 17 barvah in vsake barve 200 kosov in potem pol mesta nosi enake hlače.

B81

22. jul 2007
37.597
10.885
113
Točno, zato pa se kupuje v tujini to, kar se ne prodaja pri nas
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
smile-1.gif

Kot, da je pri nas PREMALO izbire??
Nismo "malo" (dobro, a je besea malo relativna) preveč izbirčni??
Jaz razumem, da vsak od nas želi kupiti stvar, ki mu je všeč in po njegovem okusu.... a da v celi Sloveniji ne bi imeli ene stvari, ki bi bila dobra za nas in nam všeč?

Malo bi se morali zamisliti...
uf-1.gif

Ja, premalo izbire je, če nočeš biti enako obut ali oblečen kot pol mesta..... Da sploh ne omenim velikosti oblačil, ki so v sloveniji porazne, večinoma. Velikosti hlač za paličnjake z normalnim pasom in zobotrebci namesto nog, potem pa imam pri nas dve možnosti: da me tišči pri nogah in so mi v pasu ok, ali so mi v nogah ok pa so mi v pasu preširoke in izgleda kot da bi vrečo nosil
bonk.gif

Aja, pa rokavi, vsi po vrsti prekratki, če je dolžina po telesu ok, je rokav ziher prekratek, če je dovolj dolg pa je itak cela zadeva prevelika.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Parendorf vem... sem mislil če je še kaj drugega... Hvala!

Sej pravim da je še en center proti Češki,..ne proti Brnu.......

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
A pa se obisk v Parndorfu splača? Cene glede na ostale trgovine?

Parndorf je največji, trenutno je v gradnji še en pri Bratislavi.

V Parndofru sta sedaj dva McArthurglenn
Villaggio je novi (2012), not so firme kot so Kjus, Esprit.....
Veliko več izbire je v McArthurglenu.

Bil prejšnji teden gor in našel kar nekaj stvari. Cene so dobre, odvisno pač kaj iščeš.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.140
316
83
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Problem naših trgovin je to, da nabavijo 3 modele hlač v 17 barvah in vsake barve 200 kosov in potem pol mesta nosi enake hlače.

Ja in potem kupiš take hlače v AT tako da jih nosi 201 enakih

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:

Ja in potem kupiš take hlače v AT tako da jih nosi 201 enakih

v Peek & Cloppenburg-u v Avstriji je 20X večja izbira kot pri nas, tako da teško naletiš na enake hlače...

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
imaš enega cca 60 km ven pri Ingoldstadtu, bil lani tam. Kar dobra zbira.
En je v Salzbugru, samo se oba ne moreta primerjat s Parndorfom
grin1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.666
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
maš en adidas outlet na avstrijsko-nemški meji....

Adidas Outler je najbližji v Viktringu pri Celovcu. Bil v soboto tam, pa je bila gužva in v glavnem raja iz SLO. Izbira bolj slaba. Torej je Parndorf boljši od Ingolstadt-a in Salzburga!? V čem boljši? Večja izbira in boljše cene mogoče?

Nazadnje urejeno: