Otvoritev gostilne !

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
LOL, kermu jas tezim
sprasujem se.gif

povedu sn svoje mnenje,

po tvoje pa drugi ne prezivljamo sebe in druzine?
uf-1.gif

torej smo lahko kriticni,
tudi ti si velikrat, najbrz si ze pozabla

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
euvrokrem, ker si zadnji

(spet sem bil v štacuni in spet brez fotkiča)

cene so šle v gostilnah gor, plače delavcev niti ne, roba je šla tudi gor, ostale zadeve spet ne. ampak če gre povsod gor, zakaj ne bi še mi.

je pa dejstvo, da je gostinstvo na vrhuncu, ko je folk v revščini. takrat se pije in pije. sam na dobenu ne. ker rabiš al bencin, ali kondicijo.

zdej pa se za gassičevo.
kam spada pol blaž, ki je nad dobenskim hramom.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
ksz..

Brez zamere, ampak car je odprl lokal.
Še brez vašega pljuvanja mu bo šlo to leto zelo slabo (uvajanje lokala...).

Ker je "naša familija", se mi zdi OK, če nam pove, da ima lokal in kje je.
Zakaj si med sabo ne bi pomagali?
Zakaj je treba vse, kar je dražje od cene v šparu, takoj obesit na kol? (pa še takrat bi najedali)
Dragi moji, take so cene v oštarijah - če vam je to preveč, ne hodite po oštarijah.

Je pa njegov lokal zgornji srednji razred oštarij.
Kdor želi iti v menzo, zanj carova gostilnica pač ni.
Špar še vedno dela in nihče vam ne preprečuje, da ne bi šli tja!

Zato relax!

Care, tebi pa želim, da boš vztrajal!

Podpis!
467716-post_slo.gif

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
En let slabo....
...nekateri cel life slabo.
Strinjam se, da je pošteno zaslužen denar vreden spoštovanja. Ampak stavek deset centov "gor ali dol" to zbuja dvome.
Tudi jaz mu želim uspeha in ZGORNJI razred vsega.

P.S.
Še sedaj ne vemo koliko je pivo? Razen da je 0.5litra.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Pojdi in preveri.

(ali drugače - pivo 5 evrov v špar-menzi je drago, v restavraciji s 3tremi michelinovimi zvezdicami pa niti ne...).

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
torej kot zgleda si ze bla v omenjeni gostilni
sprasujem se.gif

po cem jo uvrscate v zgornji srednji razred??

michelinove zvezdice pac nima,

a jo je ocenil Pavel in njegovi jedci?

no, na cem sloni taka ocena?

aja, vi ste pac Alter zaprta druzba, ki slepo verjame na besedo

ce pa do kaj pokritizira je pa ze takoj ena *

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pač gostilna k gostilna.
mali šank, potem pa v sosednji sobi nekaj miz, pšrecej mejhne so s emi zdele, prostor tudi ne razkošen. urejeno in novo.

čez cesto je recimo ene 7 metrski in več šank, prostora in miz trikrat več, večje mize, tudi lepo opremljeno. večji vrt, večji parking, znano ime, preverjeno dobra hrana, domače živali za mularijo...

če se mene vpraša bi lahko zmagal s pizzam, ali kako 'drugačno' hrano, ker konkurenca dela dunajce, pečenke, krompir, juhe, odojke, zajce take, da glava boli. lep vikend 2000 kosil. misloim, da ni treba zgubljat besed. nekaterim je edin ata tone moteč, drugim spet ne.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ja sej,

zato ne razumem cist zakaj Alter uporabnice (kozarceva, grizbi,...) to propagirajo kot neki srednji visji razred

da niso tam zaposlene kot kelnerce, kuharce alpa kej druzga
sprasujem se.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne bi vedel.

jaz bi rekel, da je to kot mercedes in maybach ali mercedes in lexus. na našem trgu seveda. eno ej ime, ugled, itd, drugo je neki novega, podobnega, ampak novega.

kako korenito boljše, drugače mor abiti, da kupiš lexusa namesto mečke. eni probajo, drugi ne.

in podobno je z vozili saab in volvo. pa še keri veliki se najde. sam krogci, zvezda, propeler so tradicija.

je pa zanimivo tudi to, da je lastnik nareidl otovritev, potem delal par dni in dal v najem. to mi ni jasno.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.510
1.674
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pač gostilna k gostilna.
mali šank, potem pa v sosednji sobi nekaj miz, pšrecej mejhne so s emi zdele, prostor tudi ne razkošen. urejeno in novo.

čez cesto je recimo ene 7 metrski in več šank, prostora in miz trikrat več, večje mize, tudi lepo opremljeno. večji vrt, večji parking, znano ime, preverjeno dobra hrana, domače živali za mularijo...

če se mene vpraša bi lahko zmagal s pizzam, ali kako 'drugačno' hrano, ker konkurenca dela dunajce, pečenke, krompir, juhe, odojke, zajce take, da glava boli. lep vikend 2000 kosil. misloim, da ni treba zgubljat besed. nekaterim je edin ata tone moteč, drugim spet ne.
Hvala za vaša tako pozitivna kot negativna mnenja, čeprav so narejena na subjektivni oceni, se pravi samo na mnenjih drugih in ne na objektivnem mnenju, ki seveda vključuje obisk lokala!
Softi, ti praviš, da si bil pri meni oz. še prej, ko je bila otvoritev lokala še prvič pri lastniku lokala, Marjanu ? Vidim, da si res seznanjen s situacijo na Dobenu, zato te vabim, da me obiščeš, poskusiš in potem komentiraš, pa naj bo to slabo ali pa dobro! Nekaj na pamet govoriti pa pač ne morem sprejeti! In naj ti bo jasno, Blaža cenim, pri njemu sem bil zadnjič nekaj let nazaj, z njemu se pa primerjal ne bom! Upam pa, da bova dobra soseda, zato ne kuri!
Kar pa se tiče cene piva: 1,90 za veliko pivo v steklenici!
P.S.: Sicer pa bo v kratkem na voljo spletna stran, pa si boste lahko potešili svojo radovednost !!!
Sicer pa vprašajte, kar vas zanima, samo ne pljujte brez vzroka, sploh ne od daleč(Evrokrem), ampak me obiščite in se prepričajte o kvaliteti hrane in postrežbe! Sicer pa od vas Alter-jevcev itak ne pričakujem kakšnega množičnega obiska, saj ste se nekateri že do sedaj izkazali samo kot provokatorji brez jajc! Sicer pa večini tukaj, vsaka čast, vabljeni pa itak vsi!!! LP

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
no, jest nism nc pljuval,

reku sn, da bi lahko napisu ceno za pijaco in jedaco, ce ze sprasujejo

drgac pa nikol neves, mogoce, ko bom v SLo, se clo mimo oglasim na kaki juzni (ponfri z evrokremom)
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hej hej hej kolega.

ne se jezit tako hitro. beri še enkrat kar sem napisal.

trdim, da blaž dela hude pečenke, odlična kosila, fenomenalne poharije. menim, da ga s temi stvarmi ne boš prehitel in da nima smisla. mislim, da rabiš nekaj novega, drugačnega, enkrat so padle na pamet pizze, lahko so pa hudičevo dobre testenine, mogoče rolade, sladice. pač ne vem.

ne morem rečt, da je pri tebi slaba izbira, slaba priprava ali pa dobro, ker pri tebi še nisem bil. sem samo videl, da je en dan bil jabolčni štrudel na mizi. me je zamikalo. proznam pa, da po gostilnah slabo jem, ker sem se prenajedel gostilniške hrane. soditi gostilno po laškem, pa ni merodajno.

z blaževimi boste seveda dobri sosedi. nimaš potrebe pljuvat po njih, če bodo oni po tebi, se ne sikiraj. pač vsak ima svoj obraz. mogoče ti uspe v marsičem ravno ker si nov, ker se ne bojijo konkurence in ker vsi delamo napake in vedno obstaja nkedo, ki lahko dela bolje od nas samih.

dam ti besedo, da prvič ko bomo družinsko jedli zunaj, da bomo jedli pri tebi. pa ne da te ocenjujem, pač pa da pofirbcam kaj imaš.

še mal offa
pri blažu nisem bil dolgo.
ti je ratalo pobrati delavce, ki gradijo tiste dvojčke spodaj, ali hodijo gor. upam, da bo do marca gradbišče pospravljeno, da ti ne bo kazilo vzdušja na dvorišču.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Sicer pa vprašajte, kar vas zanima, samo ne pljujte brez vzroka, sploh ne od daleč(Evrokrem), ampak me obiščite in se prepričajte o kvaliteti hrane in postrežbe! Sicer pa od vas Alter-jevcev itak ne pričakujem kakšnega množičnega obiska, saj ste se nekateri že do sedaj izkazali samo kot provokatorji brez jajc! Sicer pa večini tukaj, vsaka čast, vabljeni pa itak vsi!!! LP

jst pridem zelo hmal
cool-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.