hej hej hej kolega.
ne se jezit tako hitro. beri še enkrat kar sem napisal.
trdim, da blaž dela hude pečenke, odlična kosila, fenomenalne poharije. menim, da ga s temi stvarmi ne boš prehitel in da nima smisla. mislim, da rabiš nekaj novega, drugačnega, enkrat so padle na pamet pizze, lahko so pa hudičevo dobre testenine, mogoče rolade, sladice. pač ne vem.
ne morem rečt, da je pri tebi slaba izbira, slaba priprava ali pa dobro, ker pri tebi še nisem bil. sem samo videl, da je en dan bil jabolčni štrudel na mizi. me je zamikalo. proznam pa, da po gostilnah slabo jem, ker sem se prenajedel gostilniške hrane. soditi gostilno po laškem, pa ni merodajno.
z blaževimi boste seveda dobri sosedi. nimaš potrebe pljuvat po njih, če bodo oni po tebi, se ne sikiraj. pač vsak ima svoj obraz. mogoče ti uspe v marsičem ravno ker si nov, ker se ne bojijo konkurence in ker vsi delamo napake in vedno obstaja nkedo, ki lahko dela bolje od nas samih.
dam ti besedo, da prvič ko bomo družinsko jedli zunaj, da bomo jedli pri tebi. pa ne da te ocenjujem, pač pa da pofirbcam kaj imaš.
še mal offa
pri blažu nisem bil dolgo.
ti je ratalo pobrati delavce, ki gradijo tiste dvojčke spodaj, ali hodijo gor. upam, da bo do marca gradbišče pospravljeno, da ti ne bo kazilo vzdušja na dvorišču.