Otvoritev gostilne !

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Citat:
P.S.: Glede na to, da imam v firmi družabnika, ga moram vprašati glede popusta , ampak prepričan sem, da se bomo zmenili!!!

Verjamem, da se tega kar si napisal v eni drugi temi še spominjaš.
grims-1.gif

Mogoče bi bilo dobro da se malo poudari še v tej temi
grin1.gif

lp

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Bom jutr v cajtnge pogledal, pa ob pet do sedmih val202 poslušal, če je res
grims-1.gif

Ok, brez heca: čestitke
cool-1.gif

Po kolk mate dunajce in pir pa še nisi povedal
confused-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Jaz pridem v soboto na en moto-golaž.
Pivo mi pa še ne paše.
frown-1.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Danes sem bil z ženo in otrokom v Dobenskem hramu na kosilu in moram reči, da sem bil prijetno presenečen, čeprav poznam Car-ja in so bila moja pričakovanja kar visoka. Ambient je lep, razgled tudi. Gostilna je zares lepo opremljena, hrana je boljša kot v marsikateri gostilni, vidi se, da je sveže pripravljena (celo naš mulc je jedel krompir, pa ga drugače sploh ne mara). Postrežba je na nivoju, cena pa glede na dobljeno zelo ugodna.
Torej, jaz jo priporočam, upam, da se ne bodo pokvarili. Celo žena je rekla, da bi tam praznovala svojo okroglo obletnico, pa ji do tam manjka še skoraj štiri leta.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Greš od Trzina proti Mengšu in še pred Mengšem zaviješ v vas Loka. Se pelješ čez Loko in slediš tabli Dobeno. na enem izmed krišišč, kjer je potek prednostne ceste v levo, ne pelješ po prednostni cesti ampak greš naravnost (kažipot kaže Dobensko cesto). Potem se pelješ izven vasi, cesta se vzpenja, misliš že, da si se izgubil, ko se pokažejo prve hiše. Pelješ še naprej in na levi zagledaš Dobenski hram in to je to.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.989
6.994
113
ksz...

Hm, sem mislil, da bo telo nekje na šmartinski, kot je bilo govora v eni drugi temi, bi naj bilo namreč blizu.

Koliko časa recimo traja vožnja iz šmartinske? Sploh nimam občutka namreč, kje to je
smile-1.gif

PS, predlagam da naredita Car in Alter eno otvoritveno žurko, kjer bi se plačevalo z ALTER denarjem
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.