Otroški voziček Concord

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Ima kdo kakšno izkušnjo z otroškimi vozički znamke Concord?

Sodeč po slikah zgleda hud, bolj me pa zanima funkcionalnost...

Tale verjetno ni za kakšen makadam ali 'teren' ala Rožnik in podobno?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.965
6.222
113
blizu močvirne prestolnice
Ne, za na makedam odpade! Kupi nekaj da ga boš lahko povsod uporabljal, pride piknik, pa ga lahko po trevi ali hosti rineš. Sam imam Jane in sem bil zadovoljen!

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
A večjih koles na morm namontirat gor?
smile-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Nš je na podoben sistem. Zadaj veliki, napihljivi kolesi spredi mali, gumjasti. Tut po makadamu je šlo nismo pa na Kredarco rinel, na Gorjance in podobno pa. Aja nš je bil nov 300€, sedaj ga prodajam za 50€. Nekaj otrok bo še dal čez.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.982
6.158
113
Mi imamo doma Cocorda. Tud po makedamu smo rili. Samo se moraš zavedat, da kolesa niso gumijasta ampak iz take pene, čez pa prebarvana in se toliko bolj znucajo. Še posebej na živce mi pa gre ker se kamenčki v to maso zarijejo. Jaz sem parkrat z črnim sprejem čez špricnil, da zgledajo bolj nova in se manj rabijo. Kar je fino pri tem vozički je da se res na malo zloži in gre tudi v prtljažnik starega Polota, če posebej če snameš zadnja kolesa. Po enem letu intenzivne rabe (po 2x na dan po več kolometrov, enkrat mati, potem jaz, na koncu pa še babica na špancir) po tišanju v kiblo 4x na morje, so neti že malo majavi. Mogoče se jih bi dalo utrditi če bi jih z kladivom malo skupaj ruknil. Škoda da so pri teh zadevah vse reči ponetane in ker ni vijakov, pač ne moreš enostavno nazaj zašraufat in pritrdit. Ampak kljub vsemu še vedno upamo da bo voziček zdržal še eventuelnega drugega dojenčka.

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Concord gre tudi po makadamu. Teren? odvisno po kakšnem terenu bi rad malega vozu. Misliš, da mu bo všeč?
Če pa kupuješ concorda kupi v kompletu vse, ker če boš kaj dodatno kupoval boš mislil da spet kupuješ voziček. Posamezne stvari so drage kot da bi bile zlate.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.982
6.158
113
Ma saj gre po makedamu tudi, samo ti ga je nekako škoda, ker nima res pravih gumjatih koles.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Kupi takega z napihljivimi kolesi, greš lahko komot okoli blejskega jezera na sprehod, ali pače greš na piknik recimo na rojstni dan za cel dan se lahko BP voziš z vozičkom naokoli....... Jaz sem imel z napihljivimi, je preživel mojga, pa še 2 sosedova otroka pa so kolesa kot nova lahko ga še komu posodim
smile-1.gif

Pusti te fancy zadeve ker so neuporabne.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.080
1.034
113
Vidim da te kljub vsemu matrajo taki z napihljivimi kolesi.
za napihljivimi kolesi so npr.: MAXI COSI MURA3(in 4), MUTSY(4-RIDER, URBAN RIDER), pegperego GT3, quinny (buzz, speedi),JANE(slalom), + še en kup kitajskih modleov ki se prodajajo pod različnimi imeni..........torej kar perstra izbira.glede cen mislim, da so vsi cenejši od concorda , ni pa noben od naštetih ih poceni.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Ja sej gledam komplet.

Torej.... Concord zgleda takole

prod_000000_NE0920_Neo_Candy_web1.jpg

Sprednja koleščka so bolj tko...

Za doplačilo se dobijo še napihljiva koleščka... sam tole so samo zadnja?

58736-pushchairs-babyaccessorize.jpg