Lupinica in prvi sedež sta bila rabljena (zlahta). Sedaj imata nova, ker bosta v njih desetletje. Dvomim da bom menjal po 6 letih. Razen če bodo predpisali kot prvo pomoč.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
res, 6? jaz imam za tele stiroporje v glavi 3 leta (razne kolesarske čelade ipd. Kaj ni na podobni bazi?). če je pa pri zicih 6, toliko bolje. Nisem pa hotela niti začeti tele teme. Folk bi kupil 5 let staro lupinico iz ta četrte roke, ker zgleda čisto OK, jaz bi pa naj začelo debato o tem, da četudi kupi vse novo, naj bi parkrat menjal?
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Je stiropor v sedežih podoben tistemu v kolesarskih čeladah. Ker za tiste je neka fora da stiropor ali nekaj bolj krhek rata ali nekaj takega (sem žal pozabila točno) in čeprav ima obliko enako in izgleda enako, ne nudi enake zaščite. V tej temi utiševalec ne sodeluje, da bi nam točno povedal, kaj je na stvari...
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Je stiropor v sedežih podoben tistemu v kolesarskih čeladah. Ker za tiste je neka fora da stiropor ali nekaj bolj krhek rata ali nekaj takega (sem žal pozabila točno) in čeprav ima obliko enako in izgleda enako, ne nudi enake zaščite. V tej temi utiševalec ne sodeluje, da bi nam točno povedal, kaj je na stvari...
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Meni se ne gre za ceno, ampak za varnost. Gledal sem v bistvu Cybex Pallas - M, problem je, ker nimam isofixa v avtu in mi je neumno, če bi moral dvakrat pripasovat otroka tako kot v lupinici.