Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Nimaš je. Oziroma je uveljavljanje le te zelo dolgotrajno in problematično.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Imel cybexa solution X pa bolj fuknjenega zica še nisem videl.... je šel prejšnji teden od bajte, tamala pa je zopet v evolvi...
@narodnjak: in kaj manjka "osnovnemu" sedežu? Ker ni isofix?
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
Zdravo!
Sem ravno naštudiral:
kid - sedež brez isofixa
kid-fix - enak sedež samo da ima isofix
razlika med SL in XP:
film
Jaz sem se na koncu odločil za Cybex Solution X-fix preko spletne trgovine (reklama je zgoraj v bannerju)
ceneje
Je sicer že nov model X2-fix zunaj, samo je cena v BC 180EUR (bila je akcija prejšnji vikend), samo sem prepozno zvedel, pa tudi barve niso imeli takšne kot sem želel.
Drugače pa se za Cybex ne splača nabavljati iz tujine, Romer oz. Britax, pa kako pač dobiš
Lp,
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
Sicer pa je važno, da se ima otrok dobro počuti v stolčku in ne kaj je všeč staršem.
Eni otroci bi najraje živeli od lizik in pomfrija. Kar sicer ne sodi v to temo, tako kot tudi tvoja izjava ne.
Otroški sedežki so namreč namenjeni varnosti; večina otrok bi se najbolje počutila, če bi kar počez ležali na zadnji klopi, mogoče pa celo mamici šoferki v naročju.
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
Sicer pa je važno, da se ima otrok dobro počuti v stolčku in ne kaj je všeč staršem.
Eni otroci bi najraje živeli od lizik in pomfrija. Kar sicer ne sodi v to temo, tako kot tudi tvoja izjava ne.
Otroški sedežki so namreč namenjeni varnosti; večina otrok bi se najbolje počutila, če bi kar počez ležali na zadnji klopi, mogoče pa celo mamici šoferki v naročju.
Ker ravno govoriš o varnosti, so Cybex solution x-fix top ocenjeni na večini testov. Sam tolk da veš.
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Citat:
Uporabnik Sulc pravi:
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
Ker ravno govoriš o varnosti, so Cybex solution x-fix top ocenjeni na večini testov. Sam tolk da veš.
Persen, bralna očala ali kakšen teden več za razumevanje napisanega?
Imam 4 komade cybex pallas 2 fix in mi tvoj poduk res koristi...ne.
Izbral pa sem sedeže na podlagi testiranj varnosti.
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
Enako, tudi sam sem izbral sedež na podlogi razultatov testiranj, potem smo šli testno preveriti samo sedenje v stolčku (eni sedeži so bolj ozki, drugi bolj široki), potem pa še samo barva in voila, sem nabavil 2x SOlutin X-fix in se otroci zelo lepo vozijo.
Lp,
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Jaz kupim vedno nove. Lupinica je pa edini smiseln rabljen nakup, če veš od koga je. Npr meni prijateljica zdajle, če bi ji posodila, ko je moj zadnji ven iz nje. Če bi bila kdaj ruknjena, bi ona to vedela, ker ji itak vse povem. Če bi bila jaz tista, ki bi ga ruknila, pa sploh. Bi vedela vse o nesreči, kot da bi bila zraven. Ko pa potem kupiš tistega od 9-36kg, mi pa na misel ne pride kupiti rabljenega. Kako neki. Tisti jahač, ki je zadnja stvar ki ostane je še pri 12letnikih pod ritjo. Štaratajo pa z 1 letom približno. A naj kupim 11 let star zic?