Otroku v avtu bruha

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.933
6.977
113
Poglej v ponudbo prevlek za "domače ljubljenčke", ziher obstaja kaj takega, da potem psi in podobna drhal, ne umaže avtomobila. bi znalo v tvojem primeru tudi priti prav.

Ales888

Pripravnik
22. jul 2010
87
0
6
Knežje mesto ***
Meni je kot otroku bilo vedno slabo na daljših vožnjah, z avtom ali v busu. Ko so mi dali Dramine, so težave izpuhtele. Na vlaku ali ladji, zanimivo, pa nisem imel nikoli težav.
Če otrok v avtu bere ali gleda TV in je cesta bolj ovinkasta, bo skoraj vsak bruhal, saj do določene starosti še ne prepozna prvih občutkov nelagodja s tem, da bi fokusiral pogled ne zunanjo statično točko v okolici.

007James

Pripravnik
21. jul 2008
136
3
18
Baje je za bruhanje krivo zaviranje, ker potniki v vozilu ne morejo pravilno oceniti kdaj bo vozilo zaviralo. Vožnja po ovinkih nima s tem nič, pač pa stil vožnje. Je bila enkrat ena oddaja na to temo na Discovery. Sicer pa je tudi meni bilo vedno slabo, kadar sem se s starši peljal na morje, obvezno sem vsakokrat bruhal. Boljše je bilo, ko sem lahko sedel na sprednjem sedežu, popolnoma pa izginilo šele, ko sem opravil izpit in začel sam voziti.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
760
113
Obstaja super zaščita ..... http://www.ebay.de/itm/BMW-3ER...gIAAOSwFqJWs4Nq

Potem pa samo obrišeš
wink-1.gif
.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.933
6.977
113
Sicer se točno ne vidi, piše pa tudi ne vem, če ta podatek, ampak usnje ima ponavadi na sedalni površini "luknjice", da je boljša zračnost.

In če tja not pride bruhec...