Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
avto je razbit od spredi najraje bi ga prodav v celoti
prosim kljičite resni
Na meil ne odgovarjam!.
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Tudi jaz sem mojemu otroku odprl račun, in ko dobi kak €, gre tja gor. Pa še vsak mesec sem si dal trgati z mojega TRR, da mu nekaj nakazujem naslednjih 10 let ...
Je malenkost, po 18 letih bo pa že kar nekaj .. če bo za prvi avoj avto, bo več, kot sem imel jaz, ko sem bil toliko star ..
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Zato bom jaz osebno do 18. leta imel kontrolo nad otrokovim denarjem, sam pa mu bom dajal primerno žepnino, da se nauči spoštovati denar in da ne bo nikoli brez.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Poznam tak primer, zato se tistim otrokom raje kup kaj za obleč.
Naša ima varčevalni račun in gor za en slabši avto.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4004164&show=1
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Joooj, jaz bom dosti bolj strog, nočem imet razvajenih otrok.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Tisti, ki otrokom nalagate denar na račune, bodite previdni. Jaz predlagam, da otroku sploh ne govorite, da ima odprt kakšen varčevalni račun, ker je to vse skupaj sama potuha. Pustite ga, naj dela in si sam kaj zasluži. 18 let hitro mine, potem pa mislite za otrokov 18. rojstni dan izročiti kartico, na kateri bo imel 20 jurijev? To je lahko prej škoda kot korist.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Joooj, jaz bom dosti bolj strog, nočem imet razvajenih otrok.
To je tako slavna provala kot tista po pijanki "nikoli več ne bom pil".
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Sej to je to. Otrok nima nobene predstave, kolikšno vrednost predstavlja denar, oziroma kako težko bi ga bilo zaslužiti. Za sebe vem, da sem kot otrok mislil, da imajo pač vsi ljudje dovolj denarja, da si kupijo, kar jim paše, kot najstnik pa o tem sploh nisem razmišljal.