Osvajanje že zasedene/ga

Kaj narediš, če bi rad imel zvezo z nekom, ki je že v zvezi? :D

• Skupaj glasov
    129

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
S točko 1 se ne strinjam, ker se ravnam po pravilu "povej mi, s kom spiš in povem ti, koliko ceniš samega sebe", kar pomeni, da mora človek toliko ceniti samega sebe in svoje telo, da se ne razdaja vsaki grdavši, ki pride mimo.

Glede točke 2 ... očitno sem res v napačnih krogih, ali pa je druga polovica Slovenije tako neznansko pokvarjena (kot izvem tudi iz ust nekaterih kolegov).
wink-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
S točko 1 se ne strinjam, ker se ravnam po pravilu "povej mi, s kom spiš in povem ti, koliko ceniš samega sebe", kar pomeni, da mora človek toliko ceniti samega sebe in svoje telo, da se ne razdaja vsaki grdavši, ki pride mimo.

Če greš striktno po tej tvoji logiki, lahko imaš samo eno žensko in samo s tisto žensko sexaš? Pač, če ti je do tega (tebi, al pa komurkoli drugmu), ok, nič ne rečem.Ljudje smo vseeno različni
wink-1.gif

Citat:
Kako si ti sploh imel srce, da si osvajal drugo, da si hodil nekomu v zelje?? Kakšna je ta ženska, da te je sploh pustila blizu že takoj, ko je videla tvoje namere??
bonk.gif
To je povsem skregano z mojim načinom razmišljanja.

Kako sem imel srce? Boljši zmaga
tongue-1.gif
. Zakaj bi se vozil v fičotu, če se lahko z Audijem (pa to ne mislm v kaki materialni ali finančni vrjanti). Pač, če se za nekej potrudiš, se ti lahko obrestuje. Če se ne, neboš nikoli vedel, a bi ti ratal al ne. Kdor ne reskira, ne profitira.
Res pa je, da nism bil jaz grd, ker sm jo osvajal, ampak ona, ker se je pustila.

Ko si vprašal, kakšna je ta ženska, da me je spustila blizu? Hja, prjatu, midva sva se prej že cca. 6 al 7 let poznala, pa sma ostala v stikih. Pa še, ker sm bolj romantik kot ne....
grin1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
ksz

Vsi ki lapate kolk se folk okol [censored] in kaj vse se dogaja v firmah se malo vprašajte zakaj je do tega sploh prišlo in kaj je vzrok da moški ali ženska skoči čez plot. Če mate eno fukaro v službi še ne pomeni da se vse ženske okoli fukarjo in varajo svoje dece in isto je pri moških.

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
91
28
Tukaj je govora tudi o ženskah, ki osvajajo že zasedene moške. Moralno gledano na splošno za oba primera...

Drugače pa za klosarhja: kot je že nekdo povedu, se strinjam stem, da ženske, če niso zadovoljne v svoji zvezi, furajo to zvezo dokler ne bo našla enga bolšga, prej se bo zasigurala, da ko konča, da bo že mela enga (ok niso vse take), in tudi če je potem že zasedena, pa ti neveš kašna je ta zveza, zakaj ne bi probal?

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Kajpavem, jaz več nikoli ne bi pustila koga blizu sebe, definitivno. Of kors sem zasedena, samo včasih mi je pasalo, ko so se dečki angažirali. Sedaj se pa spretno izognem in nimam problemov. Sploh se nalimam na dragega in je to to.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Kako sem imel srce? Boljši zmaga
tongue-1.gif
. Zakaj bi se vozil v fičotu, če se lahko z Audijem (pa to ne mislm v kaki materialni ali finančni vrjanti). Pač, če se za nekej potrudiš, se ti lahko obrestuje. Če se ne, neboš nikoli vedel, a bi ti ratal al ne. Kdor ne reskira, ne profitira.
Res pa je, da nism bil jaz grd, ker sm jo osvajal, ampak ona, ker se je pustila.

Pa ne mislit, da ne mora tvoja zdaj naleteti na Porša.
grin1.gif