Osvajanje že zasedene/ga

Kaj narediš, če bi rad imel zvezo z nekom, ki je že v zvezi? :D

• Skupaj glasov
    129

B81

22. jul 2007
37.012
10.539
113
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
pa to je obična pedrčina

Se strinjam. Ženskam se na enak način fila ego (kdor se pač pusti), ne pa dedom, mater.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Jaz tudi ne, me pa zanimajo tvoje izpovedbe.
tongue-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Zasedenih pač ne boš osvajal. Mislim, a ni dost samskih?
confused-1.gif

Govora je o OSVAJANJU zasedene. In če ta vrača "naklonjenost", pol ne vidim kje je problem za tega, ki jo osvaja. Očitno ona ni zadovoljna v svoji zvezi, ker če bi bila, se ne bi spogledovala z drugim.

Sicer pa nevem kako bi ti odreagirala da pride tvoj domov pa ti ves vesel pove da je spoznal novo prijateljico na fitnesu in da se bota občasno dobila na kakšni pijački. In da bota seveda samo prijatelja. Če bo kakšna grdavša verjetno ne bo tak problem, če bo pa dobra mačka, se ti bo pa mešal od lubosumja. In vem, da tvoj ni tak, da bi hodu kakšno dobro mačko nažgat, ker ma učke sam za tebe ampak probi si zamislt to situacijo in kaj bi si misla o tem.

al bo norela, al se bodo začel razni glavoboli... al bo pa še sama našla kšnga tazga "frenda"

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Vceri klicem dobrega kolega s faksa... Nedosegljiv par ur. KONCNO ga dobim v vecernih urah.
Bil je v kinu z bejbo, od sebe starejso stiri leta, bejba ima fanta ze dobrih deset let. ONA je glavna pri vsem tem, hoce ga podret, on je noce, ker ima tipa, ampak hajkal bi se pa z njo okol. ZAKAJ?
Ker mu pase filanje ega in poslusat da je jako lep, da ji je vsec ipd.
Dat ji pa ne misli.

No evo. Mislm res, kam pelje svet?

Pravljice. V zadnjem času sem spoznal veliko zasedenih žensk, toliko, da sem začel ženske ločevati glede na zasedene in nezanimive, lepe imajo v 99% tipe, ostale pa pač niso za zgubljat časa z njimi. In izkušnje so me naučile, da se zasedene ženske ne odzivajo na nezasedene moške, vsaj ne v tem pogledu, da bi bili za njih zanimivi bolj kot prijatelji.

Zasedene pa sem začel deliti na tri podvrste (glede na izkušnje):
- take, ki se ful kregajo s svojimi tipi, ki jih grozno kritizirajo, dajejo vtis, da jih sovražijo, ampak po drugi strani so čisto nore na njih ... Nekaj časa jih dobesedno ponižujejo, v drugi sapi so pa zanj pripravljene narediti vse, njihove veze so žalostno-srečne, po navadi gre za preproste ljudi, ki si sami delajo probleme, ki jih ne rabijo. Take ženske imajo ob sebi druge moške prijatelje za to, da blatijo po svojih tipih, da jim zaupajo vse možne probleme in da klobasajo v neskončnost. Moški prijatelj dobi sem pa tam kak kompliment, objemček, kiss, dalje od tega pa nikakor ne, ker take ženske tudi dlje od svojega tipa ne vidijo. Moški prijatelj lahko torej vztraja toliko časa, dokler mu ne bo enostavno dopizdilo (slej ko prej bo vsakemu normalnemu).
- drugo skupino sestavljajo take, ki so v svoji vezi negotove in so pripravljene početi z moškim prijateljem tudi kakšno bolj pikantno stvar, torej ga gledajo tudi na drugačen način, seveda pa še vedno v okvirju svoje veze, tako da imajo vedno nad sabo tudi tisti "ne smeš, sem zasedena". Iz takega "prijateljstva" se po navadi ne razvije nič, prijateljstvo se hitro poruši, ker ženska vidi, da ne dela prav in zato prekine stike.
- tretjo skupino pa sestavljajo take, ki imajo pri sebi razčiščeno vse, ki te gledajo pač kot sočloveka, a jim tudi na kraj pameti ne pride, da bi varale svojega tipa, kaj šele s prijateljem. Take večinoma svojega tipa sploh ne omenjajo, ker ga jemljejo kot samoumeven življenjski element, ne bluzijo o svojih problemih, ampak so zmožne povsem sproščenih prijateljskih pogovorov - spet toliko časa, dokler se je prijatelj ne naveliča.

Še nikoli, nikoli do sedaj, pa nisem v življenjskem primeru doživel, da bi nekomu ratalo prevzet neko zasedeno žensko. Tudi, če je bila nična možnost, da bi tip kdaj izvedel za kako prevaro, je ženska vedno imela neke blokade in ni šla do konca. Tako da jaz res ne vem, v kakih krogih se vi to gibljete, ali pa z leti postane folk še bolj seksualno odprt in dopušča tudi take možnosti. Ne vem, sam zaenkrat zastopam mnenje, da v tipičnih situacijah zasedenih punc ni mogoče osvajat.

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
13.gif
Kaj tebe ne spustijo na zrak, ti "zelenje iz trate" preveč megli um?! Poglej, poslušaj, beri...predlagam titulo Zelenec.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
o ti ubošček....

tu si pa take kozlarije napisal, da jih hitro zbriši....

le zakaj je potem po firmah tolk kurbarije a?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne vem, očitno ste vsi sami superiorji.
bonk.gif

Kar se pa po firmah dogaja, pa nimam pojma.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sem ja, ženske, s katerimi se pa vi družite, so pa očitno cipe. Upam, da vas vsaj vaše ne varajo.
crazy1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Takrat, ko nisem bil v vezi, sem osvajal vse povprek.

OK, kaj pomeni osvatati vse povprek?? Da se sliniš k vsaki, katero vidiš in ji daš vedeti, da bi jo rad podrl ali kaj???
bonk.gif

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
tule imaš en kratek komentarček...

Citat:
Dr. Slavko Ziherl pravi, da v praksi srečuje vse več žensk, ki varajo svoje partnerje. Stereotipi o moških "svinjah", ki varajo svoje poštene in nič hudega sluteče žene, ne veljajo več. Britanske raziskave kažejo, da ženske varajo ravno toliko kot moški, včasih pa celo bolj pogosto. Dr. Ziherl pravi, da so trendi v Sloveniji podobni, saj v svoji praksi srečuje vse več parov, ki poiščejo pomoč strokovnjaka tudi zato, ker je čez plot skočila žena. Poleg tega ženske, ravno tako kot moški doživljajo krizo srednjih let, ki jo, pogosto, prav tako kot moški, zdravijo z mlajšim partnerjem v postelji. Več o varanju, vzrokih, posledicah in biološki predispoziciji za poligamnost, si preberite na zadovoljna.si.

drugače pa omladinke res ne morejo varat še. So šele začele z aktivnostmi ne..

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Pri 2 stvareh si se zmotu:
1) Če tip vsak dan natepava drugo, je car, že ženska vsak dan faše druzga tiča, je qurba? Malo razmisli glede tega, ker če si takega mnenja...
crazy1.gif
.

2) Da zasedene ženske nebodo kr nehale z fantom, pa ble z drugmu-s tistmu, ki jo osvaja? Lep primer sma jaz in moja. Osvaju dolg časa, ona pustila tipa, s katerim je bila 2 leti in sedaj sma midva skupaj že nekaj več kot 2 leti
wink-1.gif

Prjatu, ti se giblješ v napačnih krogih
tongue-1.gif