Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja tam je z razlogom tako, ker so pač belci zanič kar se tiče teh športov.
Zato pa me zanima s čim črnci to opravičujejo, če je res kakšna vloga, ki bi si zaslužila nominacijo pa so jo (namerno) pregledali.
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
žal ne najdem kje? Kolosej? Cineplexx? V njihovih napovednikih ga nikjer ne najdem
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
V kinu od: 22.01.2015 (Slovenija)
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
to sem videl, vendar na spletni strani od kina pa nikjer ne bu ne mu okoli tega filma, pa smo npr. 22, ko bi se naj kao začelo predvajanje
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
to sem videl, vendar na spletni strani od kina pa nikjer ne bu ne mu okoli tega filma, pa smo npr. 22, ko bi se naj kao začelo predvajanje
ti to resno
V kinu od: 22.01.20 15 (Slovenija)
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja tam je z razlogom tako, ker so pač belci zanič kar se tiče teh športov.
Zato pa me zanima s čim črnci to opravičujejo, če je res kakšna vloga, ki bi si zaslužila nominacijo pa so jo (namerno) pregledali.
Iz glave bi dal mogoče edino Straight outta comton..to je pa tudi vse po mojem...
Veliko je belcev ki so v basketu odlični, v šprintu pa jih ni, žal
Je pa en dal dober komentar na fb...baje da imajo afro-američani neke svoje "oskarje"...pa je dal en lep komentar oz. vprašanje...koliko belcev je tam nominiranih
Matt Damon je bil v Marsovcu odličen, tako da je močna konkurenca. DiCaprio je sicer dobil zlati globus, bomo videli kako se bodo odločili.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Men pa dol visi za te oskarje edino to me zanima ali ga bo DiCaprio že dobil enkrat ali še kar ne
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
[cenzura] a pedri se pa še niso zganil da ni njihovga med nominiranci? čudn mal...al pa gcwaki? jest mislm da si tut kak islamist zasluž nominacijo pa ofkors glavna zvezda bollywooda in kim đonk un
da jim jebem mater belsko