No, pa se pejmo to igrico.Citat:
Uporabnik impala pravi:
Prva varnost.....garantirano najcenejše zavarovanje pri nas in okolici. Premija se ne viša skozi obdobje!!!!
S čim mi garantiraš, da ste zame ugodnejši od ws life style bonusa?
No, pa se pejmo to igrico.Citat:
Uporabnik impala pravi:
Prva varnost.....garantirano najcenejše zavarovanje pri nas in okolici. Premija se ne viša skozi obdobje!!!!
Citat:
Uporabnik sad pravi:
WS Life Style bonus je še občutno cenejši, tako da, očitno je to zmagovalec, če le to želiš. In če prideš čez s pogoji.
Torej odgovora ne bom doživel. Očitno še en od mnogih kvazi zavarovalnih agentov, kateri znajo zgolj nakladat. Ni mišljeno nate. Eh ja.Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
WS Life Style bonus je še občutno cenejši, tako da, očitno je to zmagovalec, če le to želiš. In če prideš čez s pogoji.
Mogoče s tem ...
eno vprašanje... sklenila sem nekaj let nazaj tole kasko zavarovanje pri wiener stadtische. Vse lepo in prav, vendar bi zdaj rada višjo zavarovalno vsoto. se lahko znotraj obstoječe police poviša vsoto? Če je treba polico prekinjati, kje se zdaj najbolj splača skleniti dodatno polico? Zanima me isti koncept, otrej kasko zavarovanje - ko plačuješ pol ali 2/3 časa trajanja zavarovanja, izplačilo premije pa je proti koncu vedno nižje.