osebna izkušnja za v Slovenske Novice

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Kake 14 dni nazaj jo je slabo obnesla ena naša malina......noja al pa sosed, ker so mu dan zajebali rešilec, lokalni zdravnik in 2 ali 3je policisti.

Zdaj ga ni že teh 14 dni in je ql.
tongue-1.gif
Povej, kdaj spet pride nazaj, da mu nesem liter šnopca.
grin1.gif

Lahk mu povemo, kje ga skrivaš, pa ga bo kr sam pršu iskat
smile-1.gif

Pa litr šnopca je zanjga glih švoh podlaga
uf-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Že več ljudi je hotel tist travnik kupit :d
Drugače pa mislim da je pač tak zaradi slabe vzgoje. Æe je bila stara mat ista, in mat ista, zakaj nebi bil še on tak. Sej ni edini "sosed" v okolici Kureščka ki bi imel take motne. To je folk obseden s tem.

Oprosti Vanmarkos ampak tko je. Nisem ti jaz kriv da ti je stric pijanc. Mogoče če bi vi kot njegova familija malo bolj bili združeni pa bi mu dopovedal da alkohol ni odgovor. Pa pr toliko zemlje kot jo imata z mamo bi model imel lahko veliko lepše življenje.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Sej sta se z dedom že večkrat normalno menila. Sam večino cajta s enista normalno menila

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Že več ljudi je hotel tist travnik kupit :d
Drugače pa mislim da je pač tak zaradi slabe vzgoje. Æe je bila stara mat ista, in mat ista, zakaj nebi bil še on tak. Sej ni edini "sosed" v okolici Kureščka ki bi imel take motne. To je folk obseden s tem.

Oprosti Vanmarkos ampak tko je. Nisem ti jaz kriv da ti je stric pijanc. Mogoče če bi vi kot njegova familija malo bolj bili združeni pa bi mu dopovedal da alkohol ni odgovor. Pa pr toliko zemlje kot jo imata z mamo bi model imel lahko veliko lepše življenje.

Zakaj bi pa on sploh moral komu prodati tisti travnik, če je njegov in ga ne želi prodajati
confused-1.gif
Očitno je, da bi vsi hoteli od tega nabaviti zemljo in vam je ne proda, zato imate potem take in drugačne probleme. Sigurno ste tudi vi njemu kaj najedali...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
10 let nazaj smo hotel kupit in je njegova mama rekla ne. Potem jih je še par prišlo za nami in tudi nobenmu ni prodal. Drgač pa od tega travnika nima nič ker kosi ga itak drug namesto njega. Imamo dovolj veliko parcelo. Gre se zato da je pijanc s sekiro naokrog skakal. Preden je prišel do nas je laufal za eno punco ki je psa sprehajala. Zdej si pa ti predstavljaj 18 letno punco za katero teče pijanc z sekiro v roki in se dere: [censored] [censored] ******!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
ej fantje zafrkavu sem se, da mi je stric
bodte resni no

Aha, nameštalka! Ti bi zdaj tu se ven povlekel, da bi zvedel zahrbten načrt ki ga kujema z gobanom.

Nak brate, odpade! Boma se preko PM zmenla kak bomo tvojega starega sušili na podstrešju kot pršut.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
ej fantje zafrkavu sem se, da mi je stric
bodte resni no

Aha, nameštalka! Ti bi zdaj tu se ven povlekel, da bi zvedel zahrbten načrt ki ga kujema z gobanom.

Nak brate, odpade! Boma se preko PM zmenla kak bomo tvojega starega sušili na podstrešju kot pršut.

a tisto, da bi ti nabrisal markusa v dupe?
confused-1.gif