osebna izkušnja za v Slovenske Novice

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
KSZ

Samo nekaj ne razumem...oni tam s sekiro čaka pa se krega z dedom ali fotrom, ti pa lepo tam zadaj s fotoaparatom v roki.....WTF?

Ka bi vidu mojga deda bi šteku zakaj :D On nebi radu pomoči.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ja če je pa še tak pob, zaka si ga pa potem silil no3?? Spustil bi ga na strica.
evil.gif

Malcom, nego.
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.668
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Mogoče je bil kakšen domobranc.
Kameleon, je bil kakšen od tvojih?

Ah kje mi ne upamo na take iz familij k žugajo Milo-ševiæu.....

P.S.: prej bi rekel da je bil kak njihov......stare partijske zamere......kdo bo večjo vilo dobil...pa sm pa tja...pa take fore
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Fora je v tem da je on sin od znane "veleposestnice" tm na Zapotoku. Baba ma ful ene zemlje pa je noče nič prodat. Sploh je ne rabi amapk smao občutek da jo ima. Njena mama , torej od tega tipa stara mama je, ko je bila še živa mnde ponoč hodila po njenih travnikih, parcelah in gozdu da nebi kdo hodu tm pa kej prestavljav in podobno....

Kamele0N

23. jul 2008
42.439
5.668
113
mamo na vikendici podobne lunatike......s to razliko da so svojo zemljo že prodal....pa bi še kr gledat hodil
bonk.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
no, jst sm sicer v bloku, ampak sem prej doživela tak izpad stare sosede, ki me je začela napizdevat zakaj kličem dva lifta dol in če hočem poklicat še tretjega, da potem pa cel blok plačuje račun, dodatni stroški, bla bla bla ... sej najbrž poznate tovrstne scene.
No začelo se je tako, da sem hotela ujeti srednji lift, ki je bil v pritličju a nisem mogla zaobiti njene debele riti in mi je lift spizdil. ker se mi je mudil, sem poklicala še ostala dva lifta in potem je začela težit, da bo zahtevala da mi vzamejo ključ in neke fore z oglasno desko. seveda ji nisem ostala dolžna
evil.gif

v glavnem, long story short ... ne vem a tako mentaliteto srečaš samo v sloveniji ... sploh ne morem verjet kok je folk škrt in zaščitniški do nekih stvari, ki sploh niso njihove ... pa ta prepričanost, da jim vso hočjo kej ukradt pa škodt ... BOLANO!!! sploh te starke in starčki
bonk.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Raj nej prepriča strica nej proda travnik.
Aha, tu se pa zgodba zdaj mal obrne.
To ni nek navaden zatežen sosed, ampak sosed, od katerega bi radi malo bolj na silo odkupili travnik.

B81

22. jul 2007
37.758
11.031
113
Noben pa se ne vpraša, kako turbobičeva familija grozi njemu, ker jim noče travnika prodat.....
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
To ni isti deda hahaha. Ta deda lahk dvigne sod poln nafte na kamion :d
A je tvojemu dedku ime Chuck, priimek pa se mu začne na črko n?

Kamele0N

23. jul 2008
42.439
5.668
113
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
bi hotu tebe videt, če bi imel probleme z alkoholizmom
jezen.gif

kaj ti veš kaj je človek vse pretrpel v lajfu *****

Ziher je dobil občinsko stanovanje....uno za hišnika namest decioanolizirane vile od kakga mogotca......pa se mu je sfrkal
smirk-1.gif