osebna izkušnja za v Slovenske Novice

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Danes sem bil na Zapotoku pri babici in dedu na bajti. Smo ena drva žagal. Parcela je taka dolga in ob naši parceli leži en travnik. Ko smo bili na malci se je po travniku začel sprehajat en tip. Nakar model vrže par palic proti našim avtom in bajti. NIč jasn fotr se neki dere na tipa in gremo vsi vn. Nakar se izkaže da je lastnik tega travnika pijan Z SEKIRO!!!! grozil mojmu fotru da hodimo po njegovem travniku in da nanj mečemo palice. POtem je model čist pijan vpil kako mu uničujemo travnik in s sekiro neki mahu. Fotr je reku da bo poklical policijo in tip se je pobral. No fotr vseen klical policijo in smo pač povedal kaj je bilo in če ga hočemo ovadit moramo na policijsko postajo. Skratka vrjemte da me je blo strah :D

erikson

Guru
25. avg 2007
22.732
6.502
113
Kje pa so slike in link na YouTube posnetek?
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
En moj kolega se je zagnal v modela z dvema sekirama in ga razbil ko piæko. Jer si muško ili nisi??
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Mogoče je bil kakšen domobranc.
Kameleon, je bil kakšen od tvojih?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.561
1.159
113
@turbobitch:

Če imaš namen filmček tukaj objaviti, zahtevaj da ti uporabniki (npr. Mx) nakažejo 15k ALTov...
evil.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.551
5.110
113
Mogoče tvoj foter ne zna krotiti svojih otrok in so ti res tipu metali palice na travnik
confused-1.gif
. Odvisno od tipa kosilnice, zna biti palica kar problem.
Sicer pa, mene je enkrat marca en pregnal, ker smo s ceste spuščali letalo, ki je pristalo potem na robu travnika. V Sloveniji trava marca še ni zelena in je hoja ne poškoduje. Kaj se boš kregal, travnik je njegov in smo šli. Sem ga razumel pozneje, ko je enkrat za prvi maj četa 20-ih konj jezdila čez moj travnik. Najraje bi jih nagnal, da konje na plečih nesejo nazaj na javno pot. Te razpizdi, samo dejstvo je, da moraš najti pravega krivca, kar mogoče vaš sosed ni uspel.

B81

22. jul 2007
37.758
11.031
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa kak nisi cukno mobitela vun pa posnel modela. FAIL si.
cool-1.gif

Verjemi, da ko je sekira zraven, ne razmišljaš o mobitelu in youtubu...sem enkrat stal med dvema do kraja pijanima, kjer je en vzel sekiro in zamahnil...
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa kak nisi cukno mobitela vun pa posnel modela. FAIL si.
cool-1.gif

Verjemi, da ko je sekira zraven, ne razmišljaš o mobitelu in youtubu...sem enkrat stal med dvema do kraja pijanima, kjer je en vzel sekiro in zamahnil...
bonk.gif

Ja, samo oni so modela opazovali na daleč, vsaj tako mi je blo za razbrat, da so se vsuli z bajte in ga gledali
tako na par 10m m.

B81

22. jul 2007
37.758
11.031
113
To maš res. Mogo bi mu sekiro vzet in razstavit, da sploh ne bi vedel, kaj je mel v roki.....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Mogoče tvoj foter ne zna krotiti svojih otrok in so ti res tipu metali palice na travnik
confused-1.gif
. Odvisno od tipa kosilnice, zna biti palica kar problem.
Sicer pa, mene je enkrat marca en pregnal, ker smo s ceste spuščali letalo, ki je pristalo potem na robu travnika. V Sloveniji trava marca še ni zelena in je hoja ne poškoduje. Kaj se boš kregal, travnik je njegov in smo šli. Sem ga razumel pozneje, ko je enkrat za prvi maj četa 20-ih konj jezdila čez moj travnik. Najraje bi jih nagnal, da konje na plečih nesejo nazaj na javno pot. Te razpizdi, samo dejstvo je, da moraš najti pravega krivca, kar mogoče vaš sosed ni uspel.

Proti konjenici obstaja že stoletja staro učinkovito sredstvo, ki ga posuješ po tleh, kjer pričakuješ cavalry charge...

http://welandsmithy.com/Pictures/Caltrop.jpg
evil.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.551
5.110
113
Potem bom pa iskal to ko funknjen po travniku... Razen tega konji niso krivi, če njihovi lastniki oziroma jezdeci ne razmislijo, kaj je letnemu času in kraju primerno. Narava pa konec koncev vse pokrije, samo počakati je malo treba.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
1. pri pijanemu človeku nikol ne veš kva bo naredu. Ti fukne skiro, pa se mu userjo pa jo dobiš v glavo pa maš.
2. pri bajt ni nobenih frocov
3. palice vrjetno mečejo drugi sosedi ki velikokrat sprehajajo pse tm.
4. eno palico je skor fuknu matki v glavo ka je ni vidu
5. neuradno ga je ded že enkrat nagonu ka je neki po dvorišču razgraju pa babico zmerjal
6. pri teh zakonih nikoli ne veš kdo te bo tožil. ne moreš človeka kr ustrelit ali pa pretepst sam zato ker teb tko paše.

Video se nalaga na Youtube

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Evo :p Mal sm pozn pršel do fotiča tko da ni vse posnet :D

hysterical-1.gif

Nazadnje uredil moderator: