Osama bin Laden je mrtev

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.446
113
Top Secret Stealth Helicopter Program Revealed in Osama Bin Laden Raid: Experts

But photos of what survived the explosion -- the tail section of the craft with curious modifications -- has sent military analysts buzzing about a stealth helicopter program that was only rumored to exist. From a modified tail boom to a noise reducing covering on the rear rotors and a special high-tech material similar to that used in stealth fighters, former Department of Defense official and vice president of the Lexington Institute Dan Goure said the bird is like nothing he's ever seen before.

gc-Popcorn_Smiley_by_Probocaster.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
ma nikol se ne bo točno zvedelo, kaj je bilo in kako je bilo. Nekaj so nam Ameri vrgli pod nos, zdaj pa cel svet razpravlja. teroristi gor teroristi dol. Kdo je pa večju terorist ...Ameri al telebani, je pa spet vprašanje. Kolk sledim, je tale helič padel blizu te stavbe, kjer naj bi bil Osama. Torej je vse skupaj bilo točno načrtovano, samo še čas akcije je bilo treba izbrati. Ta je bil pa verjetno političen, ne pa vojaški. Sicer pa, sej ni nič dokazano svetu, da so ga res likvidirali. Pa tudi če so ga, je lahko zgodba čisto drugačna, kot so jo dali v javnost. Takšne in drugačne izjave Amerjev se mi zdijo, kot neki filnski scenariji.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.446
113
Akcija je bila najprej načrtovana za petek, tako da bi se Obama lahko pohvalil na večerji z novinarji.

Zaradi slabega vremena so jo potem prestavili na nedeljo.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Kako to misliš nikoli ne bomo zvedli???

Bomo bomo! Če neprej v približno takem času kot za Kennedija
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik legionar pravi:

hysterical-1.gif

Pravi potek ti Americani ne smejo povedati tudi ce to zelijo in je vse cisto (pa tukaj smrdi do nebes). Upam da ti je jasno zakaj. Glede na to da verjames v neumnosti ocitno ne. Tako bi "ogrozali svoje ljudstvo na terenu" bla bla bla bla bla bla bla. Zaradi razkrivanja taksnih informacij je letel 2. clovek ameriske vlade (po mnenju stevilnih celo 1.).

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:

hysterical-1.gif
ne bomo ne bomo
Verjami
Zvedelo se bi tiso kar se bo pač zvedelo. Prijereno resnico, ki ni nujno oz. ne bo takšna resnica, kot je dejansko bila.
Če bodo rekli da se je to tako ina tako zgodilo, so to tako rekli zato, ker je takšna "resnica" za njih najboljša. Vojaško...politično....ekonomsko. In mi bomo verjeli oz. kolk bo kdo verjel v to kar so nam povedali. Vsak z svojimi dodatki .....razmišljanji itd. Tudi sam imam neke zaključke, ki pa izhajajo iz osnove. Oni so v tem primeru svojo zgodbo (zmagovalno) povedali, če se je pa dejansko tako zgodilo oz. kako se je zgodilo, če se je zgodilo.
Zanimivo mi je predvsem tole, da so se trupla (če so se) znebili oz. ga vrgli v morje. Zakaj?? Verjetno zato ker imajo oni svojo renico in se bojijo ker je imal "on" svojo resnico in svojo moč za sabo. In ta moč tretjega sveta ni tako majhna. In imeti znani grob mučenika...... bi lahko bila oz. bi bila večja zanimivost, atrakcija, svetišče kot masikaterega Amerjevega "junaka" To pa ne gre. Neki zaključek naj bi bil, da se Amerji bojijo celega sveta, še najbolj pa sebe. In vse delajo na silo. V smislu "tako bo, ali vas pa postrelimo, napademo, vzamemo, ne podpiramo (to pali pri našem Boratu)" In če ne bi Amerji tako na silo za sebe skrbeli bi po moje že zdavnaj propadli. Za druge se ne sekirajo, če nimajo od njih koristi. In zakaj se oni sekirajo in vtikujejo tako v puščavo, pa itaq vsi vemo.

pipo

Majstr
19. mar 2008
943
455
63
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Top Secret Stealth Helicopter Program Revealed in Osama Bin Laden Raid: Experts

But photos of what survived the explosion -- the tail section of the craft with curious modifications -- has sent military analysts buzzing about a stealth helicopter program that was only rumored to exist. From a modified tail boom to a noise reducing covering on the rear rotors and a special high-tech material similar to that used in stealth fighters, former Department of Defense official and vice president of the Lexington Institute Dan Goure said the bird is like nothing he's ever seen before.

gc-Popcorn_Smiley_by_Probocaster.gif

top secret ja
smile-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Madonse se ti zanikaš...
a zdej pa praviš, da so ga ubili????

ps... pa da so Pakistanci vedeli za akcijo?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.446
113
Citat:
Uporabnik reality pravi:
ps... pa da so Pakistanci vedeli za akcijo?
Bin Laden had not left the room where he was shot for the past FIVE YEARS, claims his wife

Bashir repeated Pakistani claims that it did not know anything about the raid until it was too late to stop it.

He said the army scrambled two F-16 fighter jets when it was aware that foreign helicopters were hovering over the city of Abbottabad, but they apparently did not get to the choppers on time.

'There were four helicopters coming in very low and the protocols set in. Jets were being scrambled, but they were called back in as the U.S. then informed the high command,' another official said.

'They gave us a grid and told us that they were going there after 'a high-value' target. There are certain protocols when that happens - we take care of the outer security, while they go in and do their work,' he said. 'We certainly didn't know who exactly was in there.'

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

hysterical-1.gif

Pravi potek ti Americani ne smejo povedati tudi ce to zelijo in je vse cisto (pa tukaj smrdi do nebes). Upam da ti je jasno zakaj. Glede na to da verjames v neumnosti ocitno ne. Tako bi "ogrozali svoje ljudstvo na terenu" bla bla bla bla bla bla bla. Zaradi razkrivanja taksnih informacij je letel 2. clovek ameriske vlade (po mnenju stevilnih celo 1.).

Hmm Eazy

Iz tvojega teksta je jasno, da niti slučajno nisi razumel kaj si napisal oz. kaj sem jaz napisal! Mogoče sem bil nekoliko ne jasen.
Upam da veš kdo je John Fitzgerald Kennedy in kaj se dogaja z arihiv o njegovi smrti.

Kar se pa tiče neumnosti pa sem ustavil debato s tabo, ker nekako ne razumeš osnov naprimer kakšna je razlika med dolgoletnim iraškim diktatorjem in Osamo bin Ladnom. To ti je razlagal Appolo in še jaz pa ni in ni šlo. Če ne gre pač ne gre, nima smisla.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Mater,bi človek mislil, da bodo vsaj dobro splanirali tole laganje.

Enkrat pravijo, da se je upiral.
Drugič, da so ga ustrelili, ker je imel pižamo in bi lahko imel pod njo eksploziv.
Tretjič, da je segel pa kalašniku.
Sem spregledal kako varianto?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.446
113
In za živi ščit je uporabljal žensko, ki je bila ubita dve nadstropji niže. Najprej je bila njegova žena, sedaj pa ni več.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Mater,bi človek mislil, da bodo vsaj dobro splanirali tole laganje.

Enkrat pravijo, da se je upiral.
Drugič, da so ga ustrelili, ker je imel pižamo in bi lahko imel pod njo eksploziv.
Tretjič, da je segel pa kalašniku.
Sem spregledal kako varianto?

si..resnico

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Tist je bil en drug.

Njegova žena je bila ustreljena v nogo, ker ga je hotela zaščitit.

No, glavno, da so rešili otroke.