orodje za barvanje

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kaj je boljš

1. pocen pištola + star kompresor
ali
2. el.pištola ( http://pest.si/8wh )

potrebujem za domačo uporabo. Za začetek bom barval kopalniški element, kaj pa pride v prihodnsti pa kdo bi vedu .

Bi pa šel s stroški nabave do 100€.
Pri kompresorju me mal skrbi, ker nevem točno v kakem stanju je. Ali bo dohajal filat zrak, ali je čist od znotraj, bo še kaj vode zraven, morda celo olja.... Kompresor drugač deluje, se da gume pumpat
tongue-1.gif

Ima kdo izkušnje s temi el.pitšolami??

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Tale električna pištola sicer ne izgleda slabo, vendar bi jo jaz na tvojem mestu prej poskusil držat v roki. Predvsem pazi na težo, računaj da imaš potem med barvanjem še poln tank barve, tako da je teže kar nekaj. Če imaš za pobarvat kak manjši košček potem ni panike, za večje kose oziroma bolj obsežno delo pa zna bit pain in the ass.
Jaz sem si za enih 50€ kupil en kit v mečkatorju tehniki, imaš obično pištolo, nastavek za gume pumpat, potem imaš eno pištolo za nevemkaj (imaš tank spodaj, ne zgoraj) in še eno pištolo za barvanje. Aja, pa kak dober meter cevi je tudi zraven.
Kompresor je tamali, 20 ali 25 litrov in kar dobro dohaja med barvanjem. Nisem še imel primera, da bi ostal brez zraka.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
V roki sem jo imel in za velike površine res rata pretežka.

Te kompresor kite sem tudi sam gledal pa sem sedaj v dilemi ali en tak komplet, ali samo pištolo ali el.pištolo.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
V roki sem jo imel in za velike površine res rata pretežka.

Te kompresor kite sem tudi sam gledal pa sem sedaj v dilemi ali en tak komplet, ali samo pištolo ali el.pištolo.

Koliko pa pride tale zadeva, katero si prilepil (el.pištola)?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
80€ po celi sloveniji. Sem govoril z zastopnikom, pa ni šlo cenej.
Na netu jih pa ni. Iz usa bi se še dalo dobit en novejši model o katerem pa pri nas skor, da še niso slišal:( tko, da tut ne vejo kdaj pride.