orkan sandy v živo

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
jp. bi bilo bolje, če bi privlekel vero? "god bless america" (kaj pa ostali svet?) and sh1t like that?

(pa pustimo zdej dejstvo, da je bila to s karmo šala)
kaj pa je karma drugega?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Saj na prvo žogo človek reče "No fajn, bodo enkrat tud Amerikanci nahebal!".

Potem pa malo razmisliš, pa ugotoviš, da bo gor plačal navaden folk, elita bo pa iz vsega skupaj potegnila kvečejmu profit...
Kaj se če, kakorkoli se obrneš, rit je zmeraj udzad.
frown-1.gif

Fridmanovci si manejo roke.

hint: doktrina šoka

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
torej karma = božanstvo?

Ja nekaj kar ne znaš razložit oz. ne razumeš in potem je to karma,bog......samo, da če napišeš bog bo prec kak fanatik tip snecer uletu in pametoval.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
American circus. Ko je po Karibih sekalo in je umrlo 65 ljudi je bila to obrobna novica. Ko v tretjem delu sveta vseka potres in je 3000 mrtvih, so enih 10 sec na TV toliko da pokaze zemljevid in nastejejo gole fakte. Tu se ni pa se nic zgodilo po je to Top story po celi EU.
Vedno bolj mi gredo na quratz.

Jah Us of A je pač velesila in vpilv na njihovo ekonomijo ima vpliv tudi na EU medtem ko vpliv karbibskih držav je minimalen.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
...
Ampak očitno je, da so oni "najpomenbnejši" na svetu
...

Ne pozabit, da so "oni" v bistvu ovce, ki so tik na tem, da jih (znova) ostrižejo.

Tisti, ki novice delajo, so pa v službi tistih, ki bodo profitirali.
Tako to gre. Ne glede na to, ali mi spremljamo pi*darijo preko live streama ali ne.

Da o doktrini šoka ki jo je omeni ynos sploh ne govorim.
Itak se prestrašene ljudi najlažje nadzoruje in manipulira.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Da o doktrini šoka ki jo je omeni ynos sploh ne govorim.
Itak se prestrašene ljudi najlažje nadzoruje in manipulira.
Saj to tudi pri nas funkcionira.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
no notrajnc, pa nam razloži kako bi se naši mediji in javnost obnašala, če bi prišel ta orkan direkt k nam??je bila do sedaj novica o orkanu na karibih z veliko mrtvih na prvem mestu, nato pa šele novice o naših poplavljenih kleteh? (naj mi prizadeti v poplavah oprostijo, ker z vsakim, ki ga doleti kakšna nesreča, sočustvujem) Torej, kakšno histerijo bi pri nas zagnali ob prihodu takšnega orkana??? Zato prosim, da se ne norčujmo iz kakršnikolih nesreč, ker smo tudi mi podobni amerom in nam je v večini povsem ravno ob recimo kakšnih velikih poplavah v bangladešu

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
467716-post_slo.gif

Se polpolnoma strinjam. Pri nas je bila ob polavah glavna novica da par blokarjev ni moglo par ur po svež kruh.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.260
113
blizu močvirne prestolnice
Mene zanima zakaj američani gradijo na teh območjih lesene hiše, saj to se dogaja od kar so prišli v kolonije? Druga stvar je JZ, Z, SZ del ZDA tam tega ni, pa še za potrese so boljše lesene hiše.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.260
113
blizu močvirne prestolnice
Če bi bilo delano tako kot pri nas, do vlage ne bi prišlo, večji problem je v financah, tako vsaj pridejo do poceni hiš. Toda vseeno tam kjer so pogosti tornadi bi lahko gradili boljše, je pa tudi res, vprašanje, če imaš v življenju dvakrat tako nesrečo.