orkan sandy v živo

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
American circus. Ko je po Karibih sekalo in je umrlo 65 ljudi je bila to obrobna novica. Ko v tretjem delu sveta vseka potres in je 3000 mrtvih, so enih 10 sec na TV toliko da pokaze zemljevid in nastejejo gole fakte. Tu se ni pa se nic zgodilo po je to Top story po celi EU.
Vedno bolj mi gredo na quratz.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Jest malo gledam na cnn. Če bo kdo nastradal, bo to kakšen novinar, saj kar rinejo v čim višjo vodo in veter. Je pa vsaj znucanega Wolfa Blitzerja zamenjal Piers Morgan.

NYSE je sicer po metrom vode, tako da trgovanja vsaj par dni ne bo. Pravkar je tudi razneslo en orenk transformator, tako da je brez elektrike 2,8 miljona ljudi, začenjajo pa se tudi požari.

V nevihto je zdaj potegnilo tudi snežni metež iz virginie, tako da marsikje še sneži , vedno dramatični cnn pa v studio pripeljal avtorja uspešnice perfect storm.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.820
555
113
42
povsod malo
Jest tud CNN ker FOX News so čist
bonk.gif
pri takem neurju ne mešaš politike pa ne vem se česa.
Mi je pa zanimivo, da zelo poudarjajo, da je za nenujne klice številka 311 in ne 911. Jaz tega nisem vedel

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Frend je šel prejšni teden (četrtek) v NY.V nedeljo so jo že nazaj šibali vendar nevem ali so jih "prisilno" ali so se z družino sami odločili.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a jih bo zradiral, namatral, potolkl k fazane..al ne

če ne..kaj koji k tak pomp.

če ja..kako to, ta nebeski anrod z vso tehnologijo

in ce ja..a je osama kriv..ne..al zavahiri najbrz

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Jest tud CNN ker FOX News so čist
bonk.gif
pri takem neurju ne mešaš politike pa ne vem se česa.
Mi je pa zanimivo, da zelo poudarjajo, da je za nenujne klice številka 311 in ne 911. Jaz tega nisem vedel

To so uvedli zato, ker so ljudje ob velikih nesrečah na veliko klicali na 911 in spraševali ''a bo kmalu elektrika'', linije so bile zabasane in tisti, ki so dejansko potrebovali pomoč niso prišli skozi. Številko oglašujejo kot "Burning building? Call 911. Burning Question? Call 311."

Imajo jo tudi recimo nemci (115 če se ne motim).

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sem šel gledat tole čudo na Google earth, fascinanto je, da se fronta tega orkana vleče čez cel Atlantik do Anglije...
1612351-frankenstorm.jpg

Priponke

• 1612351-frankenstorm.jpg
    1612351-frankenstorm.jpg
    581,2 KB · Ogledi: 104

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Saj na prvo žogo človek reče "No fajn, bodo enkrat tud Amerikanci nahebal!".

Potem pa malo razmisliš, pa ugotoviš, da bo gor plačal navaden folk, elita bo pa iz vsega skupaj potegnila kvečejmu profit...
Kaj se če, kakorkoli se obrneš, rit je zmeraj udzad.
frown-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Saj nikomur ne privoščim, to je menda jasno...

Ampak očitno je, da so oni "najpomenbnejši" na svetu. Pred enim tednom, ko je bil orkan na Karibih in je umrlo 65 ljudi je bil ta novica proti koncu poročil v "press.mode-u." Zdaj, ko ga imajo "na dvorišču" pa breaking news s posebnimi oddajmi na vseh TV.
Zdaj pa še te volitve v ZDA in bo vse skupaj še bolj patetično izpadlo.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.361
3.053
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Saj nikomur ne privoščim, to je menda jasno...

Ampak očitno je, da so oni "najpomenbnejši" na svetu. Pred enim tednom, ko je bil orkan na Karibih in je umrlo 65 ljudi je bil ta novica proti koncu poročil v "press.mode-u." Zdaj, ko ga imajo "na dvorišču" pa breaking news s posebnimi oddajmi na vseh TV.
Zdaj pa še te volitve v ZDA in bo vse skupaj še bolj patetično izpadlo.

Ampak pomebne jih delate vi, ker spremljate ves ta show, odpirate forumske teme in debatirate o tem
bonk.gif

Kdo je zdaj butast??

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne odpiram debat in mi na kraj pameti ne pride, da bi kliknil na live stream prenosa v živo.
Napišem pa lahko menda svoje mnenje.
Spremljam pa toliko kolikor mi je vsiljeno, večerna poročila in www strani z novicami z napihnjenimi naslovi.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.196
16.476
113
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
In potem nekdo privleče karmo.....
bonk.gif

jp. bi bilo bolje, če bi privlekel vero? "god bless america" (kaj pa ostali svet?) and sh1t like that?

(pa pustimo zdej dejstvo, da je bila to s karmo šala)