Seveda smo delali hladilnike. To kar imaš v planu bi bilo čiso OK. Cev dobiš v prodajalnah z vodovodnim materjalom. Poceni je žal ni nikjer, ni pa cena ena groza.Citat:
Uporabnik jaka1980 pravi:
Zivjo je kdo delal hladilnik pivine iz bakrene cevi? Sem mislil da bi naredil iz cevi fi 10mm..15m za hlajenje 40l pivine...bi to slo..in kje se da dobiti poceni cev...lp
Citat:
Uporabnik MihaMiha pravi:
Je že kdo nabavljal refraktometer z aliekspresa ? So zanesljivi al je to bol tak tak ...
Citat:
Uporabnik Brrane pravi:
Ravno ko sprazniš cevi in se baker suši, pravijo, da se naredi zeleni volk. Torej s kombinacijo na zraku. Če je noter tekočina, pa ne. tako sem slišal.
Ti jaz mojega prodam, ga ne znam uporabljatCitat:
Je že kdo nabavljal refraktometer z aliekspresa ? So zanesljivi al je to bol tak tak ...
Po petih letih v uporabi ni nobenega volka. Pa tudi če bi bil, se ga na potopnem vidi in odstrani, na protitočnem pač ne.Citat:
Uporabnik Brrane pravi:
Ravno ko sprazniš cevi in se baker suši, pravijo, da se naredi zeleni volk. Torej s kombinacijo na zraku. Če je noter tekočina, pa ne. tako sem slišal.
Kako pa tega ne znaš uporabljat? Bolj enostavne stvari ni.Citat:
Uporabnik rookie pravi:
Kupil na ebayu...
Narobe sem se izrazil...Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Kako pa tega ne znaš uporabljat? Bolj enostavne stvari ni.Citat:
Uporabnik rookie pravi:
Kupil na ebayu...