Js se šele zdej zavedam da je bila res velika uslugaCitat:
Uporabnik kalbo pravi:
Kupi si mlin in zdravo. Mal pobrskaj, imaš link do precej solidnega mlina na valje, ki ni dosti dražji od mašine za rezance. Kot sem rekel že velikokrat, je to za moje pojme najpomembnejši kos opreme. Kupiš in imaš. To kar je delal Pivovarium, da je mlel zastonj je bla taka usluga, da si noben niti ne predstavlja.
Citat:
Uporabnik ArcaneWater pravi:
Js se šele zdej zavedam da je bila res velika uslugaCitat:
Uporabnik kalbo pravi:
Kupi si mlin in zdravo. Mal pobrskaj, imaš link do precej solidnega mlina na valje, ki ni dosti dražji od mašine za rezance. Kot sem rekel že velikokrat, je to za moje pojme najpomembnejši kos opreme. Kupiš in imaš. To kar je delal Pivovarium, da je mlel zastonj je bla taka usluga, da si noben niti ne predstavlja.Verjetno da bom kar preko njega ubavil sledečega: https://www.mr-malt.com/malt-mill-brouwland-adjustable-rollers.html Ima kdo izkušnje z tem mlinom?
Citat:
Uporabnik bluefossil pravi:
Če boš delal BIAB. bazooke ne potrebješ saj ti vreča deluje kot filter. Vsaj tako jaz počnem. nato pa naredim batch sparge.
Res je samo imam večjo možnost da ima kje kako napeljavo...Tako da pomoje za moje 30 litrske fermentorčke bo dosti kar en majhen hladilnik pa je to to.Citat:
Uporabnik guliver pravi:
Skrinja ima več placa, kot hladilnik. Edino dvignit moraš preko roba, da daš notri.... Jaz jo imam na STCju 1000, zato da imam dve gajbi pira non stop na 4-5 stC ...
Citat:
Uporabnik komar89 pravi:
Pivovarium dobiva novega lastnika in se seli v Ljubljano. Upam da ne bo šlo sedaj navzdol, ker je bil res na visokem nivoju.