Operacija kile

dteam

Zelenc'
23. avg 2008
24
0
1
Zanima me, kam se splača it na operacijo kile na območju Ljubljane oziroma Gorenjske? Seveda s koncesijo. Nagibam se k Sanatoriju Rožna dolina, a bi rad slišal še kako mnenje.

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Rožna dolina je OK. Pozanimaj se kdaj bi te sprejeli na prvi pregled, pa če je dolga vrsta že za pregled greš lahko samoplačniško, da to vrsto preskočiš, na operacijo greš potem pa na koncesijo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Moj fotr je bil pred cca. dvema letoma za kilo operiran v Rožni dolini. Doplačal ni nič, na vrsti je bil praktično takoj (drugje bi čakal precej več časa) in je bil zelo zadovoljen. Prijazni zdravniki in osebje, urejeni prostori,..., skratka odnos, ki si ga pacient lahko samo želi.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
rožna dolina je povsem ok, po drugace pa je to ena najbolj rutinskih operacij ki jo opravijo v vseh kirurskih centrih bp.

dteam

Zelenc'
23. avg 2008
24
0
1
Hvala za nasvete. Se bom potem kar za Rožno dolino odločil. Katerega kirurga pa priporočate? Marka Mušiča, Boštjana Mlakarja ...?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Na jesenicah je čakalna doba 6 mesecev. Opravljajo jo pa vsi na zavarovanje. Je pa tako, da v bolnici petra držaja 3 dni si v bolnici, na jesenicah si zjutraj operiran pa zvečer domov - dnevni hospital.

Tako da tudi na to malo poglej.

Drugače pa od kirirga niti ni odvisno, ker že en lahko eno dobro naredi pa drugo slabo. Je pa to rutinska operacija, ki jo obvlada skoraj vsak kirurg, če ne že vsak.

Torej kaj je pomembno pri izbiri ? Kakšna bo storitev (boš dobil samo mrežico ali še čep -najboljše je oboje), koliko je ležalna doba in kakšna je sama bolnica.

LP

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Pa kakšne sestre imajo.
grin1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik dteam pravi:
Hvala za nasvete. Se bom potem kar za Rožno dolino odločil. Katerega kirurga pa priporočate? Marka Mušiča, Boštjana Mlakarja ...?

ce slucajno lahko izbiras, v tem primeru dr.mlakar

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Na jesenicah je čakalna doba 6 mesecev. Opravljajo jo pa vsi na zavarovanje. Je pa tako, da v bolnici petra držaja 3 dni si v bolnici, na jesenicah si zjutraj operiran pa zvečer domov - dnevni hospital.

Tako da tudi na to malo poglej.

Drugače pa od kirirga niti ni odvisno, ker že en lahko eno dobro naredi pa drugo slabo. Je pa to rutinska operacija, ki jo obvlada skoraj vsak kirurg, če ne že vsak.

Torej kaj je pomembno pri izbiri ? Kakšna bo storitev (boš dobil samo mrežico ali še čep -najboljše je oboje), koliko je ležalna doba in kakšna je sama bolnica.

LP

Osebno imam z Jesenicami slabo izkušnjo. Bil dvakrat na pregledu pri abdominalnem kirurgu, kateri kile ni uspel niti zatipati, na drugem pregledu je potem prijavil, da bomo kar odprli, pa pogledali... Ne vem zakaj sem dobil asocijacijo na dr. Jarca iz NMK. Potem sem šel na Uz v Rožno in zadeve "popedenal" tam.