Opel Meriva

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa ti si car, res hvala za trud!

Nissan pa je kar dražji od Merive, tak da po moje odpade, on bi najraje 1:1 menjal (ali mogoče kako malenkost doplačal).

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Nope, mislil sem navadni Focus prejšnje oblike.

Pa tudi novi je še vedno tak.

C-Max pa še malo višje.

Resno, če mate šanso se samo usedte... Sem videl, da so starci kar veliko kupovali Focuse... Zdaj nekaj je bilo zaradi uvoznikove politike, nekaj zaradi zvestobe znamki pač, ampak vsi se strinjamo da se sedi res visoko za ta razred.

Ko sem se vsedel v Mondea (2004) sem kar dol padel, ker je kot da bi sedel na tleh....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.705
113
pri taščici
cm od fokusa pa so....

Sicer pa ne vem, ali je tvoj foter res tak živahen voznik da potrebuje 1.8motor v takem jajčku.
V zafiri ja, v merivi, modusu, note pa 1.8 motor... potem naj vzame kako OPC pa še čip....pa s policaji naj se zmeni glede radarjev

Če bo gledal renoja bi jaz gledal 1.2 motor in ne 1.4 motor.. Baje je bolj varčen, manj problemov znjim itd... je pa res da je švohnjej
rolleyes-1.gif

Modus
Modus 2
Pa modusi se vsaj pri airbagih bolje izkažejo in ncap so tudi bolje odnesli kot merive....

Jaz bi probal oba, pa magari testna v salonu-modus je nov meriva je samo faceliftana (odbijač,oblazinjene....)

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Oba, ata in mama, ki vozita ta avto sta dinamika. Prej sta imela 2.0 133 KM, pa sta bla čisto preč, ko sta kupila tega z 1.8 120 KM in se še pritoževala, da ne leti tak kot prejšnji avto
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.705
113
pri taščici
Sicer nimam pojma kako se sedi v novem tvwingu ker ima zame premalo vrat, samo ima pa edini "zanimiv motor za normalno ceno.
Za nekaj 100 evrov si privoščiš še čip potem pa že imaš konjenico

turbo tvwingo

Meriva OPC je pa precej predraga za tvoj žep, pa še starih se ne dobi...

Nazadnje urejeno: