Online nakup leč + kateri tip?

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Napiši prodajalcu v sporočilo da bi za vsako škatlo svojo dioptrijo, lahko ga pa o tem že prej povprašaš. Jest sem vse dobil prej kot v enem tednu.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Pri tem Poljaku http://stores.ebay.de/lenswor sem jaz vzel 2×6 leč in sem mu za vsako škatlico napisal dioptrijo - ena škatlica z eno dioptrijo in ena z drugo. Sem pa kar v angleščini komuniciral. Dobil sem pošiljko v približno 10 dneh, ker toričnih nima na zalogi in jih mora naročiti.

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
96
28
Sam sem tudi vzel leče pri tem Poljaku in je za priporočat. Cene več kot polovico ceneje, leče pa iste kot da bi jih tukaj kupil.

Imam še eno vprašanje, ali kdo uporablja ali je uporabil že te nove leče od Air Optix Night and Day? Naj bi se jih lahko nosilo 1 mesec neprestano. Se jih res da, ali pa rata preveč moteče za oči po parih dneh?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Ima še kdo zadnje čase probleme z J&J Oasys? Nekaj let sem jih normalno nosil, zadnje tedne pa se mi med nošenjem začnejo megliti. Neka plast se naredi čez lečo, izsuši oko...ne vem, težko opisati. Enak občutek imata še 2 osebi, ki jih poznam. Je možno, da so znižali standarde kakovosti? Se je še komu to zgodilo?

Iščem kakšno dobro alternativo, ki ni 5x dražja. Ideje?

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Ja.. men so oasys ble super.. ampak zadnje dve škatle (2x6) so zgleda res bile malo slabša kvaliteta (zato sem jih tudi hitreje menjaval) in sedaj sem šel nazaj na acuvue advance...in te so zgleda ok...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Kako si cutil slabso kvaliteto?

Malo sem bral po netu, razmisljam da bi poskusil B&L Purevision 2 HD, ki jih precej hvalijo. Pa tudi opazil sem, da ke imelo vec uporabnikov oasys problem s "fogging"-om leč

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Čutil sem leče... in imel rdeče oči na koncu dneva, tudi to meglenje sem opazil, verjetno sem tudi bolj pogosto mežikal zaradi tega...