Certificiranje je zajebancija teleoperaterja. Bi bla dobrodosla debata lastnikov Experij, Pixla ipda kako se nosijo z z wifi klici. Vsekor bom probal stestirat zadevo v sami stacuni...Na to nism niti pomislu, da mora operater certificirat telefon. Hvala. Se pravi obvoz od one plusa
Meni na One Plus 12 (imam dve fizični SIM):Zanima me ali kdo uporablja wifi call na one plus mobilcu. Nobeden od slo operaterjev nima certificirano znamko telefona. 12R model imam priliko nabavit za spodobno ceno. Zraven pridejo tudi buds 3 model slusalke.
Kolikšna pa je ta cena in kje če ni skrivnost?Zanima me ali kdo uporablja wifi call na one plus mobilcu. Nobeden od slo operaterjev nima certificirano znamko telefona. 12R model imam priliko nabavit za spodobno ceno. Zraven pridejo tudi buds 3 model slusalke.
Sploh ne 650 mobilc( op13R), plus slusalke op buds3 . Skandinavija..Kolikšna pa je ta cena in kje če ni skrivnost?
Res dobra cena! Verjetno verzija 12 gb rama, 256 GB rom?Sploh ne 650 mobilc( op13R), plus slusalke op buds3 . Skandinavija..