ona/on

din

Pripravnik
19. avg 2007
76
0
6
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Kam je odšla politična korektnost te dni? Reče se geji.
evil.gif

ne-ne-1.gif
pravilno je pobiralci mila

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Vagabund pravi:
Zanima me, kakšne šanse ima danes moški, ki je pošten, priden , deloven s, stanovanjem in avtom in je po vrhu tega še zabaven in čedn, da si najde sorodno žensko dušo, ki ne bo spletkarila, varala ali se skušala okoristiti z njim ? Velja tudi obratno...ženske, ki ste pridne, poštene, ne varate, imate šanse , da najdete sebi moškega, ki vam bo zvest in vas imel rad ne samo doma, ampak tudi ko bo s prijatelji šel na pivo ???
sprasujem se.gif

Takšen ne bi smel met problemov pri ženskah. Je pa res, da ti taprava rožica ne pade ravno z neba ampak je treba najprej mal plevela popult (in tud kakšno rožico odtrgat, zlomit in stran vržt), da pol veš kaj maš ko maš rožico.
grin1.gif

p.s.: Kok žensk si pa že dal čez (avanturc in resnih zvez)? Ker se mi zdi, da se tako seb smiljo in sanjarjo tisti, ki ne naredijo ravno velik v tej smeri in si tud ne upajo. Mogoče se motm.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Kera zenska pa ne vara?????
tongue-1.gif

Tako si lahko najdes na teh internetnih dopisovalnikih a kako se rece hehe MSN pa IRC pa take, kjer bos osebo spoznal od znotraj, nato sele na videz :p Tako se bos zaljubil v tisto kare je notri in ne zunaj - moj mnenje, ni pa receno da je res tako.
Sicer pa kaj se sekiras zensk je dovolj na svetu
wink-1.gif

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Kam je odšla politična korektnost te dni? Reče se geji.
evil.gif

Ni res! Po novem se jim reče SPREVODNIKI, ker vsi nosijo une pedertaške, podobno kot včasih sprevodniki na busih...
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
ah ja.... prevec je tukaj ene svinjarije, enih okoriscevanj... malo pa iskrenosti...

tudi ko mislis da ne bo, pa te zjebe... mal jih je res iskrenih zensk... vecina pa isce varianto da bi te "zjebala"... pobrala kar se da... ce drugega ne pa dostojanstvo in lastni jaz...

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Ali sem jaz najbolj srečen moški, ki ga ni še nobena prevarala, ali pa sem najbolj naivni...

To se ponavadi dogaja kolegom in znancem in ne tebi. Tudi tvoja ponavadi govori, da prijatelce varajo ampak ona je pa zvesta.