Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zanimiva situacija, ni vseh premagala.
To je samo polovica zlate medalje.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Malo off - Putin je konkretno obrnil ploščo...
Citat:
Uporabnik skala pravi:
aja... tekme nisem gledal in nisem vedel konkretnih ocenCitat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ja ampak doskok ni edini del skoka, ki se ga ocenjuje...
To je res, ampak vseeno je skok v kahlo neka zasilna rešitev in definitivno ti ne morejo oz. ne bi smeli dati za skok v kahlo 18. Naši so dali mislim da med 15 in 16, vse ostale, pa ki so skakale v kahlo so imele 1-2 točki višjo oceno. Pa skok Maje ni bil ravno kratek (100,5m, max v prvi seriji je bila nekje 103-104m). Sem prepričan, da če bi bila AVS ali pa NEM bi imela višje ocene kot jih je imela.
drugače je pa kje na netu ziher pravilo koliko naj bi se odbilo brez telemarka. ozioma neka priporočila...
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Švicarske smuči in trener.
Na, tukaj imaš moj plonkceglc iz časov, ko sem bil še aktivni skakalni sodnik. Mislim, d se kaj dosti ni spremenilo, če se je, naj kdo navede popravke:Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
aja... tekme nisem gledal in nisem vedel konkretnih ocenCitat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ja ampak doskok ni edini del skoka, ki se ga ocenjuje...
To je res, ampak vseeno je skok v kahlo neka zasilna rešitev in definitivno ti ne morejo oz. ne bi smeli dati za skok v kahlo 18. Naši so dali mislim da med 15 in 16, vse ostale, pa ki so skakale v kahlo so imele 1-2 točki višjo oceno. Pa skok Maje ni bil ravno kratek (100,5m, max v prvi seriji je bila nekje 103-104m). Sem prepričan, da če bi bila AVS ali pa NEM bi imela višje ocene kot jih je imela.
drugače je pa kje na netu ziher pravilo koliko naj bi se odbilo brez telemarka. ozioma neka priporočila...
Če sem jih prav razumel naj bi bil skok v telemark vreden cca 2 točki več. Poglej si skoke, pa boš videl koliko jih je skakalo v kahlo...res ne vem kje so dobili tiste sodnike.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
WOOOHOOO
se mi zdi malo abstraktno ampak vseeno, da je bila še bolj vesela, kot če bi bila sama na vrhu, tako pa deli uspeh