Olimpijske igre 2014 - SOČI

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Zdaj smo najboljši med vsemi državami....pa še skoki dones.....

Kot prvo, skokov danes ni.

Kot drugo, če deliš 5mio norvežanov z 11medaljami (kukr so jih imeli včeraj) in 2mio slovencev s 4 medaljami (kukr jih imamo danes) dobiš približne cifre.

Tehnično gledani danes skoki so - v nordijski kombinaciji

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Zdaj smo najboljši med vsemi državami....pa še skoki dones.....

Kot prvo, skokov danes ni.

Kot drugo, če deliš 5mio norvežanov z 11medaljami (kukr so jih imeli včeraj) in 2mio slovencev s 4 medaljami (kukr jih imamo danes) dobiš približne cifre.

Tehnično gledani danes skoki so - v nordijski kombinaciji

Tehnično gledano to niso skoki, ampak nordijska kombinacija, ki vključuje skoke, tko kt triatlon ni kolesarjenje. Realno gledano pa na žalost nimamo šans za medaljo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Gledam malo tvoj link in vmesne čase. Gisinova je neverjetno dobro odpeljala od zadnjega vmesnega časa do cilja, vse smučarke do 6. mesta so bile na zadnjem vmesnem času hitrejše.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Kaj se pa ta Kocijančič prslin pousod zraven.... prou antipatičen mi je.

Pri koritu je. Kot še veliko drugih.
grims-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Nisem vedel, da je podpredsednik FIS-a, sem kar poblendal, ko sem videl pripis na infografiki ob podelitvi Prevcu.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...sicer pa sem pred OI napovedal 4 medalje, upam, da me demantirajo, smo šele na1/3 iger.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Oprosti, se posipam s pepelom. Te medalje so zgolj in le njegova zasluga.

Mejduš, kok je šele hrvaški predsednik olimpijskega komiteja delau, da majo sosedi kr 4 zlate zimske.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
MMC je počepnil. Jebiga, vsi so v službah in vsi so hoteli prek neta gledat tekmo. Tole danes so bile "ekstremne razmere."

Spodaj je ful izgubila, čist jo je odneslo v ključnem ovinku, neverjetno res, da ni izgubila več. Očitno je vendarle odnesla precej hitrosti s sabo.

Nas je pa Sejersted fajn psihično namučila. 20 stotink zaostanka samo za našo na zadnjem merjenju časa, kjer je naredila Maze napako je šla odlično, potem pa naredila par napak čisto spodaj, kjer jih ni naredila nobena.
rolleyes-1.gif

Edina pozitivna stvar pri tem pa je bila, da je Ana Kobal od šoka utihnila za par minut.
cheer.gif

Čestitke tudi Gisinovi in pa Madžarki Miklos.
zmaga.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sej je sama Tina povedala,da je naredila napako....

Vrhusnko!!!! Zasluzi si! Bravo Tina!!!

Snecer si je itak najbolj zelel tega,sam ce ni rezultatov pol v jezi-razocatanju tko pise kot ga poznamo
smile-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
OKS-jev nagradni sklad za medalje znaša 150.000 EUR. Zlato 20k, srebro 17,5k, bron 15k. Če bo medalj preveč, se nagrade za posamezne medalje sorazmerno znižajo.
Trenutno
1x 20.000
1x 17.500
2x 15.000
---------------
77.500 EUR je že porabljenih, pa še na polovici OI nismo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Sej je sama Tina povedala,da je naredila napako....

Vrhusnko!!!! Zasluzi si! Bravo Tina!!!

Snecer si je itak najbolj zelel tega,sam ce ni rezultatov pol v jezi-razocatanju tko pise kot ga poznamo
smile-1.gif
Obiralec marelic bo povedal, da zlata medalja ni nič vredna, ker ni Vonnove, Weiratherjeve in ker je Fenningerjeva šla s proge...