OLED TV

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.394
3.118
113
Jaz pa v Harvey Norman pred meseci, ko sem TCLja kupoval in je zadeva podobna. Sem imel celo "srečo" in je bil eden izmed 3 razstavljenih moj model a v manjši dimenziji. Trgovec mi je seveda poskušal prodati nekaj drugega. Sem potem vzel od njih ampak preko spletne trgovine direktno iz centralnega skladišča.

Zanimalo me je pa par specifik od dimenzije stojala in odmika od stene do daljinca. Tako da nisem prepričan ali je imel manjši model potem enako dimenzijo stojala.

klekej

Guru
26. jul 2007
5.808
556
113
36
Za obcasno rabo iščem en poceni 55". Kaj vzeti in kateri OS? Hisense, TLC, Philips še vedno ne? Buđet tam okoli 400€.

22. jul 2007
15.153
2.641
113
125
Vidaa obvoz, še Google ni več to kaj je bil včasih, pa da ne boš priklapljal tv-ja na net, edino če želiš reklame gledat.

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.799
14.506
113
kdaj pride to k nam?

baje je to zdej najboljše po leseni žlici...

bpfc

Majstr
12. sep 2008
2.079
84
63
kdaj pride to k nam?

baje je to zdej najboljše po leseni žlici...
Tu ni ravno najbolje ocenjen: https://www.choose.tv/us/tv/reviews/tcl/tcl-rm7l_AIZ

tomi

Guru
1. sep 2007
19.989
11.428
113
MB
rgb led hisense vceraj pogledal v BBju, panel zgleda kul, lepa konkurenca oledu sploh glede na svetilnost. Čakamo, da se bolj razširijo.
no no.

ne spet na silo tovariš.

rgb led je še vedno lcd tv in kot tak ne more bit konkurenca oled-u, ker pač še vedno nima kontrole na nivoju piksla.

vidim pa da je fajn hype se ustvaril pa cene so navite, da polovijo take ko morete prvi skočit na vlak. :) 3k za 65ke, ki bodo cez pol leta polovico te cene, no Hisense je pa cene že normaliziral.

ti ko si bolj na marketing, letos imaš EDGE led tvje, pa na njih piše mini led :valjamse:

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.799
14.506
113
kaki hype, nič ne bom kupoval....še star sony ni crkno.
še nič nisem kupil na prvi vlak...preveč težko da denar od sebe. ;) pa niti gorenc nisem.
grdo si posplošil in insinuiral... ni mi všeč

debatiramo samo.

RGB LED kolk razumem je na nivoju pixla ali?

pa kak si to mislil, da sem na marketing... mene težko kupiš z marketingom.

tomi

Guru
1. sep 2007
19.989
11.428
113
MB
kaki hype, nič ne bom kupoval....še star sony ni crkno.
še nič nisem kupil na prvi vlak...preveč težko da denar od sebe. ;) pa niti gorenc nisem.
grdo si posplošil in insinuiral... ni mi všeč

debatiramo samo.

RGB LED kolk razumem je na nivoju pixla ali?

pa kak si to mislil, da sem na marketing... mene težko kupiš z marketingom.
kupil si hype ki se dela če druga ne :)

rgb led pomeni samo da je backlight rgb, namesto bel/moder, še vedno so to cone ledik tak da je kontrola na ravni teh con, ki pa spet jih šteje vsak po svoje, eni štejejo 1 rgb cono kot 3 ker so pač R, G, B :)

• Haha
Reactions: delavec44

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.799
14.506
113
kupil sem hype...za kolk?

zato pa pišem, počakajmo, da vsi skočijo na ta vlak, pa se zadeva normalizira in se primerja kvaliteta z oled itd.