No in kaj je tale palček povedal..?Ja, zgodba je stara, a spremenilo se ni kaj dosti.
No in kaj je tale palček povedal..?Ja, zgodba je stara, a spremenilo se ni kaj dosti.
Sem poskusil, ni to.Probaj na pilotu držat gumb za vklop, več kot 5 sec.
Pa nadgrajuješ kaj programsko opremo..?Sem poskusil, ni to.
Lahko pa poskusiš, če imaš določene težave z aplikacijami, da malo očistiš register pomnilnika (shramba)Normalno.
Oz vsaj te uradne.
Niso pogoste težave, me pa pač moti to, da ni neke osnovne funkcije restarta televizije, da moraš izklopit iz elektrike, oz očitno ni druge rešitve.Lahko pa poskusiš, če imaš določene težave z aplikacijami, da malo očistiš register pomnilnika (shramba)
A si poskusil naslednji postopek: Nastavitve -nastavitve androida- o androidu-ponovno zaženi tv. Drugače pa imaš tukaj še postopek izbrisa odvečnih aplikacij, ki jih mogoče več ne uporabljaš. Nastavitve/Vse nastavitve/Nastavitve za Android/Nastavitve naprave/Shramba/Notranja shramba v skupni rabi/Aplikacije/Prikaz vseh aplikacij Izbereš želeno aplikacijo in klikneš OK. Izberi Odstrani ter potrdiš z OK.Niso pogoste težave, me pa pač moti to, da ni neke osnovne funkcije restarta televizije, da moraš izklopit iz elektrike, oz očitno ni druge rešitve.
Ambilight je pa supr.
Eeeeee to je to. Hvala lepa. Did not dissapoint.nastavitve androida- o androidu-ponovno zaženi tv.
Glavno, da je stvar rešena..Eeeeee to je to. Hvala lepa. Did not dissapoint.
serija g pri lgju bo bolj prava rešitev za to kar iščešJaz pa iščem TV, ki bi se lahko montiral čimbolj blizu stene. Gledal sem Samsung the Frame, pa me zanima če obstaja še kakšna pametna alternativa? Gledal sem tudi LG OLED TV OLED65C11LB iz zgornjega posta, pa ne vem, če pride čisto do stene.
Ja. eno je QLED nižjega razreda, z 8 bitnim Edge LED panelom, s slabšim WiFijem......, povsem nekaj drugega je pa OLED z najnovejšim letošnjim panelom.eno je Qled eno pa Oled. bistvena razlika.
Jaz bi vzel LGja. ce pa bo TV prižgan 24/7 potem pa samsunga