Meh, meni čez en cheap-o router 5Ghz na telefonu potegne skozi strop in 2 stene (torej diagonalno) še vedno 35+Mbit. Ni tako slabo, je pa tudi odvisno od tega kaj rabiš.Že nekaj metrov razdalje od ruterja, če je vmes kak zid, ti dela samo 2,4Ghz
Meh, meni čez en cheap-o router 5Ghz na telefonu potegne skozi strop in 2 stene (torej diagonalno) še vedno 35+Mbit. Ni tako slabo, je pa tudi odvisno od tega kaj rabiš.Že nekaj metrov razdalje od ruterja, če je vmes kak zid, ti dela samo 2,4Ghz
Ja, zato ker je edini 8K. Vsi ostali so za OLEDi.SONYev flagship je še vedno LED LCD v 2022.
Mislim, da ne bo nobene potrebe po menjavi. LCDeje bodo pa še nekaj let prizvajali kitajci.Kaj mislite, ali bomo v letu ali dveh menjali naše LGje za nove QD OLEDE?
Sem pa mnenja, da je tole še en žebelj v krsto LED televizijam.
Prosim upoštevate, da prodajni artikel lahko samo v naših šopih za prevzem dobite. Odprema robe na dom ni možna.Zelo ugodno:
LG OLED 65C11LB OLED Smart TV
LG OLED65C11LBHIGHLIGHT FEATURES 4K OLED ALPHA9 Gen4 AI Processor 4K mit AI Upscaling Cinema HDR mit Dolby Vision IQ und Filmmaker Mode 4x HDMI 21 mit VRR eARC 4K HFR GSyncFeeSync kompatibel 40 Watt Soundwww.electronic4you.at
Zakaj pa sta dve različni ceni? A: 1399EUR, Slo: 1499eur?Prosim upoštevate, da prodajni artikel lahko samo v naših šopih za prevzem dobite. Odprema robe na dom ni možna.
LG mora najprej počistiti lanskoletne zaloge, in potem bodo cene že čez dva tri mesece precej nižje od sedanjih. Se pa pri Samsung OLEDu pojavljajo neke težave in verjetno ni najbolj pameten nakup:LG's OLED TVs could be in trouble: Amazon leaks lower-than-expected prices for the Samsung QD-OLED TV lineup
LG's OLED TVs could be in trouble: Amazon leaks lower-than-expected prices for the Samsung QD-OLED TV lineup
It looks like the prices for the 34-inch ultra-wide QD-OLEDs was not a fluke, since even the 55-inch and 65-inch Samsung QD-OLED TVs appear to be priced lower than anticipated. According to the Amazon leak, Samsung's new TVs will be priced even lower than LG's C2 OLEDs.www.notebookcheck.net
"Prices for the Samsung models are estimated to be up to US$1,000 lower compared to Sony's 2022 high-end screens and US$100 to US$500 lower compared to LG's C2 displays. "
Tako sedim jaz (3,3m oddaljenost). Ravnokar sem kupil 65", ker je to maksimum. Ce bi lahko, bi vseeno vzel 75" (OLED)Rabim nasvet
Oddaljenost sedežna - stena je 3,3m. stena je pa široka 2.4m. Tv bo pozicioniran zraven balkonskih vrat.
A vzet 75"UHD ali 65" OLED ? Budget je okoi 1.5k € .
Hahaha, ful si mi pomagalTako sedim jaz (3,3m oddaljenost). Ravnokar sem kupil 65", ker je to maksimum. Ce bi lahko, bi vseeno vzel 75" (OLED)
Me veseli. Sicer pa pri tej velikosti sta oba UHD, le 4k ali 8k? Moj je 4k.Hahaha, ful si mi pomagal