Hmmm hmmm hmmmm.... danes grem mimo Harveya in si vzamem čas in grem pogledat te opevane OLED-e.... Očitno je moralo biti ravno tako da je bilo smučanje na TV-ju. Sony OLED serija A83J ob boku višjega ranga Samsunga QN90A. Kaj naj rečem, smučanje, bela podlaga, OLED katastrofa, belo je pač sivo. Potem preštaltamo na kabelsko, prav tako bele scene katastrofa. Potem gledam detajle obrazov na TV HD signalu. Samsung manj veriži oz. kocka sliko kot OLED. Seveda je črna na OLED Sonyu bolj "črna" in barve so na OLED-u bolj žive.... Skratka sem v hudi dilemi. Aja.... zvok iz Sonya je naravno fantastičen, bolano. Prav tako je prodajalec navijal za Android, v smislu da je Tizen brezveze in da bo čez par let katastrofa, praktično brez updatov, da Android pa se nonstop updata in predstavil Andoid kot edino pametno možnost. Prav tako je rekel da je WebOS isto sranje. Da menda tako Tizen kot WebOS zrihtajo tako da stvar skače ampak dolgoročno pa je TV z Androidom trajnejši... Nevem zdaj pa sem v dilemi a res vzeti taboljši LED ali povprečen OLED. Zadeve kot sem jih jaz videl tam so pač takšne da črna na LED-u ni toliko slabša kot je bela na OLED-u katastrofalnejša.... Kaj menite, sigurno nisem edini ki se je znašel v tej dilemi...?