Ne slediš cenam. Vsako leto do sedaj so novi modeli imeli nekoliko nižjo ceno., in zagoto bo tako tudi drugo leto.55C8 se je dalo dobit za 1300€ letos spomladi ali poleti. Ampak kot sem rekel strategija LG je, da bo zviševal cene novim modelom in ne zniževal. In dokler bo samo LG delal panele toliko časa se bodo cene zviševale.
Ti govoris 75' OLED ? Ker pisovka..je orenk drag Jaz bi ga preci kupil..da pade pod 3k.Si moram narest karton 65 col in dat na steno, ker se nikakor ne morem odlocit, al naj nabavim 65 al 75....razdalja 3m...
55C8 se je dalo dobit za 1300€ letos spomladi ali poleti. Ampak kot sem rekel strategija LG je, da bo zviševal cene novim modelom in ne zniževal. In dokler bo samo LG delal panele toliko časa se bodo cene zviševale.
Med temi izbranimi je zagotovo najboljši 75q60r, samo je še vedno edge LED in ima 8 bitni panel. Jaz bi ti svetoval da dodaš še nekaj evrov za OLEDa diagonalo 65", kar bo za tvojo razdaljo popolnoma dovolj, in boš imel res kvalitetno sliko.samo cakajte, tale je QLED, pa "samo" dobrih 1600
QLED TV SAMSUNG QE75Q60R - Maks-Pro
LED TV sprejemnik Samsung QE75Q60R ima diagonalo 189 cm in ločljivost 4K Ultra HD. Tv sprejemnik ima HDR in je Smart TV saj ima Tizen z vgrajenim WLAN, Wi-Fi, DLNA, HbbTV. Samsung QE75Q60R ima USB snemanje in bluetooth z glasovnim upravljanjem.www.makspro.si
Za OLED bo treba dodati kar malce več, kot nekaj evrov .Med temi izbranimi je zagotovo najboljši 75q60r, samo je še vedno edge LED in ima 8 bitni panel. Jaz bi ti svetoval da dodaš še nekaj evrov za OLEDa diagonalo 65", kar bo za tvojo razdaljo popolnoma dovolj, in boš imel res kvalitetno sliko.
Z burn-inom je bilo v začetku nekaj težav. Sedaj je tu sedma generacija OLEDov, z vsakoletno izboljšavo, tako, da je to samo še napihnjena zgodba.Torej, tole https://www.makspro.si/avdio-in-vid...rejemniki/oled-tv-sprejemnik-lg-oled65b9.html
Kaj pa burn in?
Če ne boš gledal političnih sej na Slovenija 3 bo preživel BPTorej, tole https://www.makspro.si/avdio-in-vid...rejemniki/oled-tv-sprejemnik-lg-oled65b9.html
Kaj pa burn in?
Z oznako 48CX, 88" je 8KLG bo na CES 2020 pokazal 48 col OLED
in 88 col
Z oznako 48CX, 88" je 8K